Flori de dovlecei pane

de ianculubita in Aperitive / Garnituri, 4 Aug 2014 | 1165 vizualizari

 

Nu mi-am imaginat cat de bune sunt aceste flori pane,dar cu conditia sa fie servite imediat; de aceea se merita sa rupeti din gradina daca aveti,4-5flori ,sa va faceti pofta.

 

INGREDIENTE

  • 10 flori de dovlecel
  • 300 g mozzarella
  • 10 fileuri de anchois
  • 2 oua
  • 1 ceasca cu faina
  • sare
  • piper
  • apa minerala
  • ulei pentru prajit
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Flori de dovlecei pane:

Florile se tin cateva minute in apa rece pentru a iesi gazele care se ascund. Se rupe cu grija pistilul din flori si se lasa deoparte. Mozzarella se taie felii, peste fiecare se pune cate un fileu de peste apoi se introduc in floare. Se rasucesc putin capetele sa nu se desfaca la prajit, se trec prin amestecul de ou batut cu sare, piper, faina si apa minerala daca trebuie (un aluat de clatite putin mai gros) si se prajesc in baie de ulei. Dupa ce s-au rumenit se scot pe prosop de hartie si se servesc imediat

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Flori de dovlecei pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (12)

ianculubita 1

15.08.2014, 10:08

Multumesc frumos!!

Ligia Bxl 1

22.10.2014, 14:45

nu am gustat niciodata si tare as vrea sa vad ce gust au

mihaelar63 1

24.11.2014, 01:26

Tenante florile de dovlecel Imi place combinatia ce ai folosit . De doi ani am si eu in plan , poate la anu....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu legume
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!