Flori de dovlecel pane

de - Andreea - in Mancaruri de legume, 17 Iun 2013 | 5168 vizualizari

COMENTARII (16)

sasha 1

17.06.2013, 15:31

asta am facut-o si eu acun vreo 2 -3 ani, sunt uper gustosi cu zeama de lamaie si smantana

Merisor 1

17.06.2013, 15:31

Interesanta reteta, n-am mancat pana acum!

Alina26 1

17.06.2013, 16:11

imi plac la nebunie!!!!!

laura_n 1

17.06.2013, 16:43

nici eu nu am mai mancat pana acum, dar am auzit numai pareri bune despre ele

mena29 1

17.06.2013, 16:50

babi5 1

17.06.2013, 17:01

Bya Ralu 1

17.06.2013, 17:07

super

Dea_Dea 1

17.06.2013, 17:10

Nu am mancat niciodata , dar cred ca sunt gustoase!!

jolygina 1

17.06.2013, 17:49

am vz ca in italia se manca asa ceva dar eu nu am incercat asa ceva ,ele arata foarte bine

adry88 1

17.06.2013, 17:50

alilianaa 1

17.06.2013, 18:03

tare bun

Bunica 1

17.06.2013, 18:44

N-am mancat,dar am auzit ca sunt foarte bune!

angyb 1

17.06.2013, 19:17

ce bune trimite si la mine cateva

Rocsi 1

17.06.2013, 19:20

Corinuta 1

17.06.2013, 21:45

Ce dragute, cu siguranta as gusta!

_Alina_ 1

18.06.2013, 08:04

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Fori di zucca (flori de dovlecel)