Floricele cu gem

de ionela84 in Dulciuri, 17 Noi 2013 | 1138 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 500 g faina
  • 1 lingurita amoniac stins
  • vanilie
  • 200 g untura/unt
  • 200 g zahar
  • coaja de lamaie
  • 200 g gem de prune
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Floricele cu gem:

Batem ouale cu zaharul,adaugam untura zaharul vanilat,coaja de lamaie,amoniacul si faina .framantam un aluat nelipicios si dam la rece pt 15 min


Pe masa infainata intindem o foaie si o decupam cu formele de floricele,le dam la cuptor pt cca 15 min foc mic le lasam sa se raceasca si le lipim intre ele cu gem(eu am folosit gem de prune)

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Floricele cu gem" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (15)

ionela84 1

17.11.2013, 19:12

Cris2711 1

18.11.2013, 11:11

Frumusele

ionela84 1

18.11.2013, 17:37

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chocolate crinkles