Focaccia cu usturoi si rozmarin

de RoXx in Piine, 20 Mai 2014 | 1712 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 gr. faina
  • 250 ml. apa calduta
  • 40 gr. drojdie proaspata
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 lingurita sare de mare
  • 2 catei de usturoi
  • 20 gr. rozmarin
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia cu usturoi si rozmarin:

Se formeaza o maia din drojdie, putin din apa calduta, zahar si sare. Se pune peste restul de faina, se pune si restul de apa si se framanta. Peste, se pun 1-2 linguri ulei de masline si se mai framanta putin. Se lasa la dospit 1 ora in castronul in care s-a framantat si se acopera cu un prosop. Dupa ce a trecut 1 ora, se pune intr-o tava pe hartie de copt si se intinde. Se pune deasupra ulei de masline, sare de mare, usturoiul taiat bucatele si rozmarinul.


Se mai lasa in tava la dospit inca 1 ora, dupa care se introduce la cuptor pentru 15-20 de minute la foc mediu.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia cu usturoi si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

RETETE RECOMANDATE

COMENTARII (29)

anca_rm 1

21.05.2014, 08:15

RoXx 1

21.05.2014, 10:28

multumesc

Corinuta 1

21.05.2014, 13:10

Ce aromata si buna cred c-a fost!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu branzeturi grecesti
  • 13

    L

  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Black Friday Oster Romania
RETETA RECOMANDATA
Paine de casa