Focaccia cu usturoi si rozmarin

de RoXx in Piine, 20 Mai 2014 | 1867 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 450 gr. faina
  • 250 ml. apa calduta
  • 40 gr. drojdie proaspata
  • 1 lingurita de zahar
  • 1 lingurita sare de mare
  • 2 catei de usturoi
  • 20 gr. rozmarin
  • ulei de masline
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccia cu usturoi si rozmarin:

Se formeaza o maia din drojdie, putin din apa calduta, zahar si sare. Se pune peste restul de faina, se pune si restul de apa si se framanta. Peste, se pun 1-2 linguri ulei de masline si se mai framanta putin. Se lasa la dospit 1 ora in castronul in care s-a framantat si se acopera cu un prosop. Dupa ce a trecut 1 ora, se pune intr-o tava pe hartie de copt si se intinde. Se pune deasupra ulei de masline, sare de mare, usturoiul taiat bucatele si rozmarinul.


Se mai lasa in tava la dospit inca 1 ora, dupa care se introduce la cuptor pentru 15-20 de minute la foc mediu.


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccia cu usturoi si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (29)

anca_rm 1

21.05.2014, 08:15

RoXx 1

21.05.2014, 10:28

multumesc

Corinuta 1

21.05.2014, 13:10

Ce aromata si buna cred c-a fost!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Paine Wassa