Focaccine con parmigiano

de andreea123 in Aperitive / Garnituri, 12 Ian 2011 | 1408 vizualizari

 

Ieri, neavand chef sa fac ceva complicat m-am gadit la aceasta reteta gustoasa, unde aluatul se face foarte repede.

 

INGREDIENTE

  • 300g de faina
  • 1 praf de copt
  • 20g de parmezan
  • 1/2 lingurita de sare
  • 1 ou
  • 50g de margarina
  • 100ml de lapte
Portii: 30
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Focaccine con parmigiano:

Se amesteca faina cu praful de copt, parmezanul, jumatate de lingurita de sare, oul si 50g de margarina incalzita in 100ml de lapte.


Se framanta coca bine si se lasa sa stea 15 minute.


Dupa ce a crescut se intinde o foaie de circa 1 cm si se fac focaccine cu paharul Ø5cm.


Focaccinele se aseaza intr-o tava tapetata cu hrtie, se dau cu ou, apoi deasupra se mai presara parmezan.


Se coc la 200°C, timp de 10-15 min.

Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Focaccine con parmigiano" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mamaieelena 1

12.01.2011, 16:36

hmmmm ce gustoase

Cris2711 1

12.01.2011, 17:37

kamy 1

12.01.2011, 19:28

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dorada regala prajita la tigaie
  • 14

    MA

  • 15

    MI

  • 16

    J

  • 17

    V

  • 18

    S

  • 19

    D

  • 20

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Merdenele cu branza