Foi de napolitana cu crema de nuca

de Corinuta in Prajituri, 4 Mar 2010 | 15836 vizualizari

 

O reteta foarte rapida si simpla.

 

INGREDIENTE

  • un pachet de foi de napolitana
  • o cana (200 gr) si jumatate de zahar
  • un pachet de unt
  • 4 oua intregi
  • o cana nuca macinata (150 gr)
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foi de napolitana cu crema de nuca:

Ouale se bat cu o jumatate de cana de zahar.

Intr-o cratita se caramelizeaza o cana de zahar. Se adauga pe rand nuca macinata, untul, ouale, invartind mereu. Dupa ce s-a fiert crema 3-4 min, umplem foile de napolitana si le lasam acopertite cca 12 ore sa se inmoaie.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foi de napolitana cu crema de nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Corinuta 1

06.03.2010, 22:17

Multumesc mult, Bucataras. Lili, mie mi se par mult mai simple retetele cu "cana" , am sa incerc sa folosesc gramajele mai mult de acum incolo.

jolygina 1

26.06.2010, 09:50

bun

nadina73 1

20.08.2010, 00:38

super chiar am foi de nalolitane5 f

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Hotdog de casa

de Rocsi 9

ieri la 19:49

Fursecuri americane cu bucati de ciocolata reteta de Chocolate Chip Cookies

ieri la 14:47

Prajitura Red Velvet un desert elegant si delicios

ieri la 14:40

Reteta de hribi cu smantana cu usturoi, absolut delicioasa

pe 14.06 la 23:01

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Desert Prajitura Deliciu