Foietaj cu branza

de GeorgiG in Dulciuri, 8 Apr 2016 | 1047 vizualizari

 

Simple si rapide, dar delicioase.

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj congelat
  • branza grasa de vaca(urda)
  • oua
  • sare
  • zahar
  • vanilie
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu branza:

Pentru umplutura amestecam branza cu ouale, zaharul,vanilia si putina sare.


Taiem bucati din aluatul decongelat si le asezam in formele de briose, apasand putin aluatul pentru a-l aseza bine in forma de briose.


Peste aluat punem compozitia de branza si introducem in cuptorul incins pentru 20-25 de minute pana aluatul se rumeneste si compozitia de branza se coace.


Sunt atat de bune calde.

 

TIPS-URI

1

Cantitatile ingredientelor difera in functie de cat de multe doriti sa faceti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu branza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

GeorgiG 1

09.04.2016, 12:16

Rocsi 1

09.04.2016, 21:37

mirela0911 1

10.04.2016, 10:21

Tare bune!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert crema la ceasca
  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

  • 20

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu branza dulce si stafide