Foietaj cu branza dulce

de Irina in Prajituri, 2 Dec 2011 | 6665 vizualizari

 

Va prezint reteta mea de foietaj cu branza dulce: simpla, rapida si gustoasa.

 

INGREDIENTE

  • 3 foi de placinta
  • 1/2 kg branza de vaci
  • 5 oua
  • 250 g smantana
  • zahar dupa gust
  • 1 plic zahar vanilat
  • esenta de rom
  • un praf de sare
  • 2 linguri de unt
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu branza dulce:

Intrucat a fost prima data cand am facut genul asta de placinta, am facut o cantitate mai mica.


Am folosit doar trei foi pe care le-am taiat in doua. Am topit untul si cu el am uns fiecare foaie in parte.


Am amestecat intr-un castron branza cu ouale, smantana si zaharul, am pus putina esenta de rom si un praf de sare. Ideal era sa pun si stafide, dar de data asta nu am avut in casa...


Am asezat in tava trei foi unse, am pus peste ele umplutura si deasupra celelalte foi, unsa fiecare in parte, inclusiv ultima.


Am dat la cuptor placinta, urmarind-o din timp in timp sa nu se rumeneasca prea tare. Dupa ce am scos-o din cuptor am acoperit-o cu un prosop curat pentru a nu se intari foaia de deasupra. Excelenta a iesit!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu branza dulce" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Irina 1

03.12.2011, 11:07

Pai normal ca pentru tine, Gaby si pentru Medi si pentru cine mai doreste... asta ca sa nu se supere nimeni.

Lau 1

03.12.2011, 17:15

place

doinita2ina 1

09.02.2013, 20:02

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

mirela0911

7940 puncte

RODIMUR

7480 puncte

mihaelar63

7360 puncte

Rocsi

7200 puncte

Rahela Velicu

6510 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert baigli cu nuca
  • 09

    D

  • 10

    L

  • 11

    MA

  • 12

    MI

  • 13

    J

  • 14

    V

  • 15

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Bounty