Foietaj cu carnati de bere

de Aletta in Aperitive / Garnituri, 27 Ian 2016 | 3587 vizualizari

 

Le pregatesc cand am musafiri si se fac destul de repede si sunt si bune.

 

INGREDIENTE

  • un aluat de foietaj de 400 g
  • cateva linguri de mustar
  • carnati de bere
  • susan
  • un ou
Portii: 8
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu carnati de bere:

Aluatul trebuie sa fie decongelat la temperatura camerei.

Se intinde o foaie si se taie in patratele, mie mi-au iesit 12 bucati.

Se ung cu o lingura de mustar sau deloc daca nu va place si se pune in mijloc un carnat de bere.

Se ruleaza se fac cateva taieturi cu un cutit si se ung cu un ou batut si se presara cu susan.

Se baga la cuptor la 180 de grade timp de 30 de minute.

Se servesc cat inca sunt calde.

TIPS-URI

1

Se pot folosi crewursti in loc de carnati de bere.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu carnati de bere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (14)

miki_a 1

28.01.2016, 11:32

O idee foarte buna! Felicitari Aletta!

mirela0911 1

28.01.2016, 19:07

Buni de rontait!

Aletta 1

29.01.2016, 09:48

va multumesc !!!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

ieri la 18:56

Spaghete cu gorgonzola, zucchini și roșii deshidratate

ieri la 18:51

Cartofi gratinați cu gorgonzola

ieri la 18:43

Rulouri cu nectarine și gorgonzola

ieri la 09:09

TOP
utilizatori

 Merisor

1100 puncte

Caty

1096 puncte

Rocsi

511 puncte

Valclaudia

300 puncte

RODIMUR

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Bulz