Foietaj cu dovleac

de Andreea Caroline in Dulciuri, 28 Sep 2013 | 10473 vizualizari

 

Poza e cam neclara...asa se intampla cand nu ai timp de poze si nici lumina becului nu te ajuta cu nimik :D ... Dar chiar daca poza nu e reusita ...foietajul a fost atit de bun....

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • 500 gr dovleac
  • 5 linguri zahar
  • ulei
  • unt (pentru uns foietajul)
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu dovleac:

Foietajul il scoatem din timp din congelator pentru a se dezgheta la temperatura camerei.


Dovlecul il curatam de coaja si il dam prin razatoare.Il punem intr-o sita si lasam sa se scurga zeama.


Intr-o tigaie punem ulei si calim dovleacul impreuna cu zaharul ( zaharul poate varia in functie de cat de dulce vrem sa fie dovleacul) .


Intindem foietajul ,il ungem cu unt .Punem compozitia de dovleac si rulam .


Dam la cuptorul incins in prealabil la 200 grade pana ce foietajul s-a rumenit frumos .


Se lasa sa se raceasca si dupa preferinta se poate pudra cu zahar pudra !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (18)

angyb 1

28.09.2013, 13:54

Andreea Caroline 1

28.09.2013, 21:36

diaconta 1

28.09.2013, 23:27

minunat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tarta cu legume
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!