Foietaj cu dovleac

de Andreea Caroline in Dulciuri, 28 Sep 2013 | 12751 vizualizari

 

Poza e cam neclara...asa se intampla cand nu ai timp de poze si nici lumina becului nu te ajuta cu nimik :D ... Dar chiar daca poza nu e reusita ...foietajul a fost atit de bun....

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • 500 gr dovleac
  • 5 linguri zahar
  • ulei
  • unt (pentru uns foietajul)
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu dovleac:

Foietajul il scoatem din timp din congelator pentru a se dezgheta la temperatura camerei.


Dovlecul il curatam de coaja si il dam prin razatoare.Il punem intr-o sita si lasam sa se scurga zeama.


Intr-o tigaie punem ulei si calim dovleacul impreuna cu zaharul ( zaharul poate varia in functie de cat de dulce vrem sa fie dovleacul) .


Intindem foietajul ,il ungem cu unt .Punem compozitia de dovleac si rulam .


Dam la cuptorul incins in prealabil la 200 grade pana ce foietajul s-a rumenit frumos .


Se lasa sa se raceasca si dupa preferinta se poate pudra cu zahar pudra !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 40 %
299.99 lei
179.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

angyb 1

28.09.2013, 13:54

Andreea Caroline 1

28.09.2013, 21:36

diaconta 1

28.09.2013, 23:27

minunat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu ton, ardei și masline

de oanapl 6

ieri la 23:43

Negresa de post cu nuci

ieri la 17:52

Cartofi la grill, cu spanac și usturoi

de RODIMUR 5

ieri la 17:43

Placinta impletita cu branza, pere și mere

de oanapl 6

ieri la 16:16

Salată de cartofi, cu ton și măsline

de RODIMUR 5

ieri la 15:47

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu dovleac