Foietaj cu dovleac

de Andreea Caroline in Dulciuri, 28 Sep 2013 | 10748 vizualizari

 

Poza e cam neclara...asa se intampla cand nu ai timp de poze si nici lumina becului nu te ajuta cu nimik :D ... Dar chiar daca poza nu e reusita ...foietajul a fost atit de bun....

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • 500 gr dovleac
  • 5 linguri zahar
  • ulei
  • unt (pentru uns foietajul)
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu dovleac:

Foietajul il scoatem din timp din congelator pentru a se dezgheta la temperatura camerei.


Dovlecul il curatam de coaja si il dam prin razatoare.Il punem intr-o sita si lasam sa se scurga zeama.


Intr-o tigaie punem ulei si calim dovleacul impreuna cu zaharul ( zaharul poate varia in functie de cat de dulce vrem sa fie dovleacul) .


Intindem foietajul ,il ungem cu unt .Punem compozitia de dovleac si rulam .


Dam la cuptorul incins in prealabil la 200 grade pana ce foietajul s-a rumenit frumos .


Se lasa sa se raceasca si dupa preferinta se poate pudra cu zahar pudra !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

angyb 1

28.09.2013, 13:54

Andreea Caroline 1

28.09.2013, 21:36

diaconta 1

28.09.2013, 23:27

minunat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Placinta cu dovleac - Philips Multicooker