Foietaj cu dovleac

de - Andreea - in Dulciuri, 28 Sep 2013 | 32972 vizualizari

 

Poza e cam neclara...asa se intampla cand nu ai timp de poze si nici lumina becului nu te ajuta cu nimik :D ... Dar chiar daca poza nu e reusita ...foietajul a fost atit de bun....

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj
  • 500 gr dovleac
  • 5 linguri zahar
  • ulei
  • unt (pentru uns foietajul)
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu dovleac:

Foietajul il scoatem din timp din congelator pentru a se dezgheta la temperatura camerei.

Dovlecul il curatam de coaja si il dam prin razatoare.Il punem intr-o sita si lasam sa se scurga zeama.

Intr-o tigaie punem ulei si calim dovleacul impreuna cu zaharul ( zaharul poate varia in functie de cat de dulce vrem sa fie dovleacul) .

Intindem foietajul ,il ungem cu unt .Punem compozitia de dovleac si rulam .

Dam la cuptorul incins in prealabil la 200 grade pana ce foietajul s-a rumenit frumos .

Se lasa sa se raceasca si dupa preferinta se poate pudra cu zahar pudra ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Desert placinta cu dovleac