Foietaj cu dulceata

de Panacris in Dulciuri, 24 Noi 2011 | 10438 vizualizari

COMENTARII (22)

Bunica 1

24.11.2011, 17:43

Rapide si bune !

Angelina_Elena 1

24.11.2011, 17:50

tare bune

aziz 1

24.11.2011, 17:55

bun tare foetajul ista cu orice

Panacris 1

24.11.2011, 18:08

Normal Aziz, foietajul e salvarea gospodinelor pentru vizite neasteptate. Mereu am in congelator un pachet

mirela0911 1

24.11.2011, 18:13

bune bune

Rocsi 1

24.11.2011, 19:07

simplu si bun

mamaieelena 1

24.11.2011, 19:58

delicios

mihaelar63 1

24.11.2011, 20:25

Parca si simt cum trozneste in gura

dana1986 1

24.11.2011, 21:45

diaconta 1

24.11.2011, 21:45

seamana cu haiosele
ce pofta mi-ai facut

MotanLaOale 1

24.11.2011, 22:05

bun bun

Lau 1

24.11.2011, 22:25

bune

MIUTA 1

24.11.2011, 23:02

Panacris 1

25.11.2011, 09:37

Dia, acum imi aduc aminte de Haiosteszta facuta de bunica mea. Doar ca ea avea un intreg ritual de a framanta aluatul si avea un ingredient special, osanza de porc Prefer varianta mea cu foietaj

diaconta 1

25.11.2011, 09:52

sa stii ca si eu faceam intr-o vreme tot mereu,cu osanza si erau bune tare
nu-mi place ca acum caut mereu retete mai sofisticate si uit de bunaciunile stravechi

DIANA B 1

25.11.2011, 10:05

Nu-mi lipseste nici mie din congelator acest aluat si-l fac si dulce si sarat , ce mi-e pofta pe moment

gaby_gabytza 1

25.11.2011, 11:54

placeeeeee

Cris2711 1

25.11.2011, 13:25

O la la

Valclaudia 1

29.09.2012, 17:19

astept sa mi se dezgheze foietajul si ma apuc de bubulit...

Mitinita 1

16.01.2014, 21:40

M-ai convins cu astea

Krystyan Trendy 1

16.01.2014, 21:41

ce bunatate !

Ina 1

12.04.2019, 22:38

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort aperitiv cu mazare si crema de branza

de Rocsi 9

ieri la 21:00

Biscuiti fragezi cu branza sarata si seminte: Reteta simpla si gustoasa

de laura_n 7

ieri la 17:20

Pate de pui si dulceata de zmeura - O combinatie inedita si gustoasa pentru micul dejun

ieri la 13:15

Rețetă de vedetă. Marele tenor Luciano Pavarotti pregatea  Spaghetti aglio ca nimeni altul!

ieri la 11:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Barcute cu marmelada