Foietaj cu dulceata

de Panacris in Dulciuri, 24 Noi 2011 | 5978 vizualizari

 

Si daca am folosit foietajul la aperitiv, acum l/am transformat in ceva dulce, simplu si gustos!!!

 

INGREDIENTE

  • aluat foietaj
  • gem de gutui (sau orice fel de gem aveti in camara!!!)
  • zahar pudra
Portii: 12
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu dulceata:

Alautul de foietaj se lasa la dezghetat in frigider. Se intinde pe planseta de lucru presarata cu faina, se taie cu rola de prajituri sau cutitul in patrate dupa dorinta. In mijlocul fiecarui patrat se pune o lingurita de gem. Se unesc colturile patratului ca si un saculet. Se pun in tava tapetata cu foaie de pergament, se onue tava la copt in cuptorl incins in prealabul ptr cca. 20 de minute. Se presara zahar pudra peste saculetii dulci cat sunt inca fierbinti. Pofta buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu dulceata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (21)

Valclaudia 1

29.09.2012, 17:19

astept sa mi se dezgheze foietajul si ma apuc de bubulit...

-Miti- 1

16.01.2014, 21:40

M-ai convins cu astea

Krystyan Trendy 1

16.01.2014, 21:41

ce bunatate !

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Pateuri din aluat de foietaj cu gem de caise si nuca de cocos