Foietaj cu frisca

de T I M E A in Dulciuri, 26 Oct 2013 | 13086 vizualizari

 

Un dulce rapid, aromat si usor de facut.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr foietaj congelat
  • 4 lingurite zahar brun
  • 100 ml frisca lichida indulcita
  • coaja rasa de la 1/2 portocala
  • o bucatica ciocolata
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu frisca:

Lasam aluatul sa se decongeleze treptat.


Eu am folosit o jumatate dintr-o foaie de 400 gr.


Am impartit jumatatea mea in doua si am intins pe rand fiecare foaie pe masa de lucru tapetata cu faina.


Am presarat pe fiecare foaie cate 2 lingurite de zahar brun si cu sucitorul am intins inca o data ca sa intre putin zaharul in alualt.


Am taiat apoi aluatul in patratele pe care le-am asezat intr-o tava tapetata cu hartie de copt si am bagat tava la cuptorul preincalzit la 175 de grade timp de 10-15 minute, pana s-au rumenit deasupra.


Le-am scos din cuptor si le-am lasat la racit.


Am ornat cu frisca batuta spuma in care am adaugat putina coaja de portocala si am ras deasupra ciocolata.


 

TIPS-URI

1

Puteti adauga in frisca orice arome doriti

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu frisca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Sidy 1

02.11.2013, 06:56

Alina26 1

28.11.2013, 15:01

simplu si bun!!!!

kukibella 1

28.11.2013, 16:49

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Paste cu peste si mozzarella
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Miere cu vanilie