Foietaj cu gem de prune si Ceva fin dela Delaco

de babi5 in Dulciuri, 6 Dec 2013 | 3782 vizualizari

 

Fiind in criza de timp si vroiam ceva dulce am icropit repede ceva ,nu este un dulce de sarbatoare dar este bun ,,,Am vrut sa fac ceva impletit si sa vedeti ce a iesit .

 

INGREDIENTE

  •  800 gr foietaj
  • 1 borcan (450 gr ) magiun de prune
  • 2 linguri pesmet
  • 1 ou
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingura  ceva fin de la Delaco
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu gem de prune si Ceva fin dela Delaco:

Am lasat foietajul la decongelat ,apoi am golit gemul din borcan si l-am amestecat  cu pesmetul  (ca sa nu curga din aluat  la copt )

Apoi am intins foietajul,  nu prea subtire, si l-am taiat in 8  bucati mai maricele.

Fiecare bucata am taiat-o fisiute pe lateral dar nu pina la capat  (in asa fel sa le putem impleti ),am pus gemul, am impletit si le-am asezat  intr-o tava tapetata cu hirtie de copt .

Am batut  oul bine cu zaharul si ceva fin de la DELACO, apoi cu o pensula de silicon le-am  uns si apoi le-am dat la cuptorul in prealabil incins  la 180 grade.

Lasam pina  se rumenesc .. Pofta buna!

TIPS-URI

1

 Linga un ceai sau o cafea sunt foarte bune ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu gem de prune si Ceva fin dela Delaco" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Desert pasca fara aluat cu branza pufoasa si smantana