Foietaj cu gem de prune si Ceva fin dela Delaco

de babi5 in Dulciuri, 6 Dec 2013 | 1378 vizualizari

 

Fiind in criza de timp si vroiam ceva dulce am icropit repede ceva ,nu este un dulce de sarbatoare dar este bun ,,,Am vrut sa fac ceva impletit si sa vedeti ce a iesit .

 

INGREDIENTE

  •  800 gr foietaj
  • 1 borcan (450 gr ) magiun de prune
  • 2 linguri pesmet
  • 1 ou
  • 1 lingurita zahar
  • 1 lingura  ceva fin de la Delaco
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu gem de prune si Ceva fin dela Delaco:

Am lasat foietajul la decongelat ,apoi am golit gemul din borcan si l-am amestecat cu pesmetul (ca sa nu curga din aluat la copt )


Apoi am intins foietajul, nu prea subtire, si l-am taiat in 8 bucati mai maricele.


Fiecare bucata am taiat-o fisiute pe lateral dar nu pina la capat (in asa fel sa le putem impleti ),am pus gemul, am impletit si le-am asezat intr-o tava tapetata cu hirtie de copt .


Am batut oul bine cu zaharul si ceva fin de la DELACO, apoi cu o pensula de silicon le-am uns si apoi le-am dat la cuptorul in prealabil incins la 180 grade.


Lasam pina se rumenesc .. Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

 Linga un ceai sau o cafea sunt foarte bune ..

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu gem de prune si Ceva fin dela Delaco" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

babi5 1

06.12.2013, 19:57

Craciunita Ina multumesc pupa Babi

Rocsi 1

07.12.2013, 10:35

Mmm cat de bune

Cris2711 1

07.12.2013, 15:16

Bun foietaj ai facut,Mala

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tort cu bezea caramelizata