Foietaj cu mar,nuca si miere

de Toamna07 in Prajituri, 16 Noi 2012 | 5793 vizualizari

 

Pentru acest weekend o sa pregatiti acest desert usor si cu adevarat delicios;doar contine miere,nu!:)

 

INGREDIENTE

  • 1 foaie mare de foietaj
  • 3 mere
  • zahar si scortisoara
  • miere
  • nuca macinata
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu mar,nuca si miere:

Impartim foaia de foietaj in dreptunghiuri egale.

Merele curatate de cotor le taiem in cubulete mici si presaram peste ele zahar si scortisoara. Peste jumatate din dreptunghiurile de foaie asezam parti din merele aromate.Cu degetul inmuiat in apa facem o rama ca sa putem sa lipim o alta foaie,deasupra. Dupa ce lipim foaie deasupra,strangem usor marginile cu o furculita sau degetele.

Crestam pernuta umpluta in 3 locuri si dam la cuptor incins pana capata o culoare aurie.

Imediat cum le scoatem din cuptor,turnam miere si presaram nuca .

Sunt delicioase ,toate ingredientele se imbina,este o armonie a gustului.

Serviti si alaturi de inghetata cu vanilie.

Pofta buna!

Weekend reusit alaturi de familie!

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu mar,nuca si miere" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu mere,cardamon si cuisoare