Rulada

de yammy in Prajituri, 22 Mai 2009 | 18678 vizualizari

 

Clasicul pandispan umplut cu finetti :)

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 4 linguri faina
  • 4 linguri zahar
  • esenta de vanilie
  • dulceata/finetti/budinca/crema
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Rulada:

-frecam galbenusurile cu zaharul


-batem albusurile spuma


-punem galbenusurile cu zaharul peste albusurile spuma, faina si esenta , mixam


-punem compozitia intr-o tava tapetata cu ulei si unsa cu faina,


-punem tava in cuptor la 175 de grade, si o lasam cam 10-15 min


-dupa ce o desprindeti usurel din tava o rasturnati pe un prosop umed


-se lasa la racit


-se umple cu dulceata/finetti/budinca/crema sau orice vreti


-se ruleaza usor

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Rulada" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Crockpot Express

- 30 %
999.99 lei
699.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

yammy 1

23.05.2009, 21:29

Bunica eu intodeauna folosesc hartie de copt, dar uleiul si faina e in situatii cand raman fara

Adele 1

17.07.2014, 15:06

Rahela Velicu 1

10.04.2016, 21:35

Nu am facut niciodata cu finetti, o sa fac data viitoare

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

9360 puncte

Rocsi

8000 puncte

 merisor

6610 puncte

mirela0911

6250 puncte

Lau

Lau 9

5720 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Alba ca Zapada