Prajitura soacrei

de Andreea Caroline in Prajituri, 26 Iul 2013 | 6433 vizualizari

 

Reteta o am de la TV...Nu stiu soacra cui a facut-o dar tare e buna...Ingrediente putine...economica...Consistenta e intre consistenta checului si consistenta unei creme ...Super buna !!!

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 10 linguri zahar
  • 10 linguri faina
  • 1 plic praf de copt
  • 3 linguri cacao
  • 200 ml frisca lichida
  • zahar pudra
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura soacrei:

Punem intr-un bol ouale si zaharul si batem bine.


Adaugam frisca lichida si amestecam in continuare.


Faina o amestecam cu praful de copt si punem la compozitia de oua.


Jumatate din compozitie o punem intr-o tava tapetata cu hartie de copt .


In cealalta jumatate punem cele 3 linguri cacaosi amestecam bine.


Turnam compozitia de cacao in tava si amestecam usor cele doua compozitii.


Dam la cuptorul incins la 180 grade pentru circa 25 minute.


Se lasa la racit si se pudreaza cu zahar pudra.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura soacrei" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style Black

- 13 %
299.99 lei
259.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (27)

Andreea Caroline 1

27.07.2013, 00:23

FlaviaD 1

27.07.2013, 17:44

Interesante idei are soacra asta

Andreea Caroline 1

27.07.2013, 18:44

Flavia ) ... Si cred ca e o soacra buna ca e dulce prajitura si nu acra )

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

RETETA RECOMANDATA
Pandispan Perfect