Foietaj cu mere

de ianculubita in Prajituri, 7 Mar 2011 | 5580 vizualizari

 

Este o reteta foarte usoara si foarte buna

 

INGREDIENTE

  • 1pachet aluat de foetaj
  • 2mere
  • 4linguri zahar
  • 50g stafide
  • 1lingurita de scortisoara
  • 1ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu mere:

Merele curatate de coaja,taiate cubulete,le calesc cu zaharul iar cand s-au inmuiat adaug stafidele pe care le-am tinut in apa calda sau cine doreste in coniac;am oprit focul,am adaugat scortisoara;pe patratul de foetaj,pun o lingurita de mere,apoi aduc o parte din foaie peste mere si fac un triunghi,apas pe margini sa nu se dezlipeasca,dau cu ou batut, presar susan,fac o crestatura cu cutitul deasupra si pun in tava pe hartie la foc mare 3-4min;sunt la fel de bune si calde si reci.


Pentru aluatul de foietaj,se gasesc pe la supermarcheturi pachete speciale cu patrate de aluat;vedeti in poza ce este

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Trimmer T800E

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Cris2711 1

08.03.2011, 19:00

MIUTA 1

09.03.2011, 00:35

adry88 1

11.06.2011, 17:00

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura Carpati
  • 19

    MA

  • 20

    MI

  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

RETETA RECOMANDATA
Prajitura rasturnata cu mere si caramel