Foietaj cu mere

de ianculubita in Prajituri, 7 Mar 2011 | 5181 vizualizari

 

Este o reteta foarte usoara si foarte buna

 

INGREDIENTE

  • 1pachet aluat de foetaj
  • 2mere
  • 4linguri zahar
  • 50g stafide
  • 1lingurita de scortisoara
  • 1ou
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu mere:

Merele curatate de coaja,taiate cubulete,le calesc cu zaharul iar cand s-au inmuiat adaug stafidele pe care le-am tinut in apa calda sau cine doreste in coniac;am oprit focul,am adaugat scortisoara;pe patratul de foetaj,pun o lingurita de mere,apoi aduc o parte din foaie peste mere si fac un triunghi,apas pe margini sa nu se dezlipeasca,dau cu ou batut, presar susan,fac o crestatura cu cutitul deasupra si pun in tava pe hartie la foc mare 3-4min;sunt la fel de bune si calde si reci.


Pentru aluatul de foietaj,se gasesc pe la supermarcheturi pachete speciale cu patrate de aluat;vedeti in poza ce este

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu mere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Cris2711 1

08.03.2011, 19:00

MIUTA 1

09.03.2011, 00:35

adry88 1

11.06.2011, 17:00

bun

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Ciorba de pui cu taietei de casa
  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

  • 28

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu brânză şi fructe de padure

de oanapl 5

ieri la 22:59

Desert tort cu crema de lamaie, capsuni si jeleu din vin sau 7 ani de bucatareala ori hlizeala pe Bucataras.ro

ieri la 19:17

Înghețată de caise confiate

de RODIMUR 4

ieri la 16:20

Desert tort cu crema de capsuni si glazura oglinda de ciocolata

de Oana 8

ieri la 16:08

Inghetata tirasmisu

de Lau 9

ieri la 13:06

RETETA RECOMANDATA
Pachetele cu mar si stafide