Foietaj cu nuca

de T I M E A in Dulciuri, 10 Ian 2013 | 6373 vizualizari

 

Bune, rapide si usor de executat! Nu avem nevoie decat de o foaie mica de foietaj si cateva ingrediente pentru a executa rapid ceva bun pentru o dupa-masa friguroasa de iarna.

 

INGREDIENTE

  • 200 gr foietaj
  • 1 albus de ou
  • 3 linguri zahar
  • 6-7 linguri nuca
  • 1 galbenus de ou + 1 lingurita zahar pt uns
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu nuca:

Lasam foietajul la decongelat.


Intindem apoi foaia pe masa de lucru tapetata cu faina.


Mixam albusul de ou, adaugam zaharul si incorporam apoi nuca.


Ungem cu aceasta compozitie foaia si rulam. Cu un cutit ascutit bine, taiem rulouri de aprox 1.5 - 2 cm grosime.


Asezam in tava tapetata cu hartie de copt si ungem cu galbenusul de ou.


Dam la cuptorul preincalzit la 180 de grade timp de aprox 25 min. sau pana se rumenesc usor deasupra.


Lasam la racit apoi servim.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu nuca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania Breville Romania DirtDevil Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 60 %
499.99 lei
199.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

adry88 1

11.01.2013, 11:16

mamaieelena 1

11.01.2013, 19:59

frumos arata

T I M E A 1

11.01.2013, 21:59

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

Lau

Lau 9

13340 puncte

oanapl

9380 puncte

Rocsi

5980 puncte

vasimur

4160 puncte

mirela0911

4100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Foietaj cu nuca