Foietaj cu nutella,alune si biscuiti

de - Andreea - in Dulciuri, 27 Iun 2015 | 7584 vizualizari

 

Un dulce rapid si absolut delicios .... alunele si biscuitii fac toata diferenta :)

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj ( 265 gr)
  • 40 g alune
  • 3 linguri cu nutella
  • 6 biscuiti integrali
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu nutella,alune si biscuiti:

Foietajul il scoatem din timp din frigider pentru a ajunge la temperatura camerei. 

Intindem aluatul de foietaj  si il taiem in doua parti egale. 

Ungem fiecare foaie cu nutella, presaram alune zdrobite si biscuiti macinati . 

Rulam foietajul si inchidem capetele presand cu o furculita. 

Incingem cuptorul la 180 grade. 

Dam tava la cuptorul incins pentru 15-20 minute. 

Scoatem foietajul si lasam sa se racoreasca dupa care feliem dupa plac .

Pofta buna ! 

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu nutella,alune si biscuiti" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Papanasi cu dulceata, dulcele traditional romanesc

de laura_n 7

ieri la 17:28

Vinete umplute cu legume si cascaval reteta rapida si sanatoasa

pe 23.04 la 20:52

Celebra Pavlova cu crema si capsuni, un desert rafinat si elegant

de laura_n 7

pe 23.04 la 18:55

Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

pe 23.04 la 10:49

Musaca de dovlecei, o reteta usoara si sanatoasa pentru intreaga familie

de Miha 9

pe 22.04 la 19:58

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

4384 puncte

laura_n

2312 puncte

Rocsi

1691 puncte

bucatarasa

1554 puncte

Caty

1318 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Fursecuri fragede