Foietaj cu nutella,alune si biscuiti

de Andreea Caroline in Dulciuri, 27 Iun 2015 | 1348 vizualizari

 

Un dulce rapid si absolut delicios .... alunele si biscuitii fac toata diferenta :)

 

INGREDIENTE

  • 1 pachet foietaj ( 265 gr)
  • 40 g alune
  • 3 linguri cu nutella
  • 6 biscuiti integrali
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu nutella,alune si biscuiti:

Foietajul il scoatem din timp din frigider pentru a ajunge la temperatura camerei.


Intindem aluatul de foietaj si il taiem in doua parti egale.


Ungem fiecare foaie cu nutella, presaram alune zdrobite si biscuiti macinati .


Rulam foietajul si inchidem capetele presand cu o furculita.


Incingem cuptorul la 180 grade.


Dam tava la cuptorul incins pentru 15-20 minute.


Scoatem foietajul si lasam sa se racoreasca dupa care feliem dupa plac .


Pofta buna !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu nutella,alune si biscuiti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Blender Monterrey White

- 10 %
299.99 lei
269.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (26)

Andreea Caroline 1

28.06.2015, 23:32

Gicuta

noiinbucatarie 1

24.08.2016, 16:33

delicios!

Andreea Caroline 1

30.08.2016, 11:11

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

RETETA RECOMANDATA
Cheesecake cu fructe de padure