Cremă de ciocolată

de madi_marin in Dulciuri, 11 Iul 2012 | 2307 vizualizari

 

Chiar dacă reţeta asta nu e demnă de nr. 400, vă asigur că e foarte gustoasă şi că am facut-o pentru voi toţi, dragii mei bucătăraşi. Vă îmbrăţişez pe toţi cu mare drag şi vă mulţumesc pentru toate momentele minunate şi haioase pe care mi le-aţi oferit !

 

INGREDIENTE

  • 250 ml frişcă lichidă
  • 100 g ciocolată amăruie
  • 1 linguriţă de cacao
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremă de ciocolată:

Frişca şi ciocolata se pun la foc mic. Se adaugă şi cacaoa şi se amestecă continuu până ce totul s-a omogenizat.


Se dă compoziţia la frigider pentru 20 de minute, apoi se spumează puţin cu mixerul.


Se serveşte rece ca atare, cu fructe sau frişcă sau se poate aroma cu mentă sau rom.


Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cremă de ciocolată" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (52)

madi_marin 1

12.07.2012, 18:49

bunica...multumesc...

Steffy 1

12.07.2012, 21:20

Ce bine arata!

madi_marin 1

13.07.2012, 12:59

Steffy...multumesc...

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Tort trenulet