Foietaj cu piept de curcan si legume

de AndreaE in Aperitive / Garnituri, 8 Apr 2014 | 3591 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 kg piept curcan
  • 1 pachet foietaj
  • 3 morcovi medii
  • 1 ardei capia
  • 1/2 ardei verde
  • 1/2 dovlecel
  • pastarnac verde
  • 1 buc mozzarella
  • sare, piper , oregano, busuioc
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj cu piept de curcan si legume:

Am fiert pieptul de curcan , apoi l-am taiat cubulete. Legumele le-am taiat cubulete si le-am pus la fiert cca 5 minute. Am amestecat cu carnea tocata si am condimentat cu sare , piper , busuioc , oregano dupa gust.

Am asezat foietajul intr-o tava tapetata cu hartie de copt. Am pus amestecul de legume cu carne , iar peste am presarat mozzarella taiata tot cubulete. 

Am dat la cuptor incins la 180 gr cc 45 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj cu piept de curcan si legume" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Limonada a la Cleme - reteta racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cosulete din foietaj, cu de toate