Foietaj împletit cu brânză dulce şi brânză sărată

de diaconta in Dulciuri, 3 Feb 2013 | 2387 vizualizari

 

După cum ştiţi aluatul foietaj necesita un timp îndelungat de preparare dacă îl pregatiţi acasă,dar este mult mai bun decât cel cumpărat din comerţ.Aşa că mi-a luat ceva timp prepararea acestui aperitiv sau desert,pentru că am decis să pun o umplutura dulce şi una sărată.Si uite aşa s-a evaporat o zi întreagă.

 

INGREDIENTE

  • Aluat de foietaj cu osânză

Pentru umplutura dulce:

  • 250 g brânza de vaci
  • 3 linguri zahar
  • Stafide înmuiate în rom
  • Vanilie

Pentru umplutura sarata:

  • 250 g brânza de vaci
  • 150 g muschi file
  • Marar verde
  • Sare
  • Zahar pudra pentru foietajul cu brânza dulce
Portii: 12
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Foietaj împletit cu brânză dulce şi brânză sărată:

Am pregatit aluatul foietaj dupa reteta de aici.


Am pregatit cele doua umpluturi.


Am întins doua foi.Pe mijlocul fiecaruia am pus umplutura si am crestat marginile asa cum se vede din foto.


Am împletit fâşiile taiate închizând capetele sa nu iasa umplutura.


Am pus tava în cuptorul preîncalzit cam 45 de minute.


La început am lasat focul mai mare ca aluatul sa înceapa sa se „înfoaie”,apoi am mai redus focul.



Pofta buna!!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Foietaj împletit cu brânză dulce şi brânză sărată" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 2.366 L

- 30 %
199.99 lei
139.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (39)

diaconta 1

04.02.2013, 16:12

Rocsi
Ruxy
Gabytza
Mihaela 11
multumesc fetelor

ionela2682 1

04.02.2013, 17:37

Nu esti singura,,,...eu am stat o duminica intreaga in bucatarie....Ti/a iesit ceva super bun dupa cum se vede...deci nu-i o sambata pierduta ...

diaconta 1

04.02.2013, 19:06

Ionela,nu-i dar parca ar mai fi cazul sa prestam alte activitati)) ca dup-aia se cer si mancate si zau e pacat

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Gogosi cu iaurt