Fondant

de Bunica in Prajituri, 2 Feb 2010 | 15030 vizualizari

Fondant

 

I-am promis Brindusei ca-i dau reteta de fondant si vreau sa ma tin de promisiune. Nu am facut recent ca sa pun fotorafie, dar poate ii vine randul.

 

INGREDIENTE

  • 1/2 cana apa
  • 0,500 g. zahar
  • 1/2 lingurita otet
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fondant:

Apa, zaharul si otetul se pun la fiert. Se fierb pana siropul sta bob in apa rece. Se ia de pe foc si se lasa sa se raceasca cat suporta mana (asa cum se incearca apa la bebelusi).

Dupa ce s-a racorit se ia la frecat cu un facalet ( facalet este sulul de lemn cu care se mesteca mamaliga). Se freaca pana se leaga.

TIPS-URI

1

Se modeleaza cand este caldut.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fondant" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura Sfintiilor Constantin si Elena

ieri la 19:34

Scarita de porc/ Ribs la cuptor

pe 19.05 la 16:58

 Varza de Bruxelles cu chorizo, smantana si parmezan

pe 19.05 la 16:48

Papanasi cu branza si cocos

pe 19.05 la 16:37

TOP
utilizatori

oanapl

3564 puncte

Constelatialeu

1651 puncte

dantes

1646 puncte

Bya Ralu

1303 puncte

mirela0911

1250 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Fina