Fondant de ciocolata cu pere

de Luckycake in Prajituri, 22 Mai 2014 | 1143 vizualizari

 

Asa bunatate de prajitura de mult nu am mai mancat! Blatul este ciocolatos si moale, para fina si aromata, celor care iubesc ciocolata o recomand cu drag :). Si unde mai pui ca e gata in 20 minute ! Asa ca nu va ramane nimic de facut decat sa o incercati ;)

 

INGREDIENTE

  • 2 pere coapte
  • 150 gr ciocolata neagra
  • 150 gr unt
  • 3 oua
  • 100 gr zahar
  • 1 lingura amidon alimentar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fondant de ciocolata cu pere:

Curatam perele, dar lasam codita. Avem nevoi de 2 forme termorezistente cu diametrul de 10 cm. Ciocolata si untul le topim pe baie de aburi, intr-un alt bol amestecam energic ouale cu zaharul . Apoi adaugam ciocolata cu untul, amestecam si apoi incorporam amidonul. Tapetam formele cu hartie cerata , punem para in mijloc si turnam cu grija aluatul impartit in jumatate in cele 2 forme. O dam la cuptor la 180 grade cam 20-25 minute pana cand la suprafata incepe putin sa crape.


Lasam sa se raceasca apoi servim cu multa pofta !

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fondant de ciocolata cu pere" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

Caserola vidare 2.366 L

- 20 %
199.99 lei
159.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

JulyCris 1

23.05.2014, 14:07

Luckycake 1

23.05.2014, 22:41

mihaelar63 1

24.05.2014, 11:57

Ce bun . Sunt ,, lesinata''dupa tot ce este cu pere

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

File de somon cu sos de mustar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 Tortellini cu sunca si sos cremos

ieri la 18:46

Ciorbă de cartofi cu afumături

de RODIMUR 5

ieri la 17:51

Pui prajit

de xana 5

ieri la 15:06

RETETA RECOMANDATA
Amandine de post