Fondant de ciocolata cu pere

de Luckycake in Prajituri, 22 Mai 2014 | 2656 vizualizari

 

Asa bunatate de prajitura de mult nu am mai mancat! Blatul este ciocolatos si moale, para fina si aromata, celor care iubesc ciocolata o recomand cu drag :). Si unde mai pui ca e gata in 20 minute ! Asa ca nu va ramane nimic de facut decat sa o incercati ;)

 

INGREDIENTE

  • 2 pere coapte
  • 150 gr ciocolata neagra
  • 150 gr unt
  • 3 oua
  • 100 gr zahar
  • 1 lingura amidon alimentar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fondant de ciocolata cu pere:

Curatam perele, dar lasam codita. Avem nevoi de 2 forme termorezistente cu diametrul de 10 cm. Ciocolata si untul le topim pe baie de aburi, intr-un alt bol amestecam energic ouale cu zaharul . Apoi adaugam ciocolata cu untul, amestecam si apoi incorporam amidonul. Tapetam formele cu hartie cerata , punem para in mijloc si turnam cu grija aluatul impartit in jumatate in cele 2 forme. O dam la cuptor la 180 grade cam 20-25 minute pana cand la suprafata incepe putin sa crape.

Lasam sa se raceasca apoi servim cu multa pofta !

Daca ti-a placut reteta noastra "Fondant de ciocolata cu pere" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu ciocolata ,capsuni si zmeura