Fondue cu branza Delaco si legume

de Oana in Aperitive / Garnituri, 1 Mar 2014 | 4287 vizualizari

 

O cina delicioasa, usor de pregatit si distractiva!

 

INGREDIENTE

  • o cutie branza fondue Delaco
  • crutoane de paine
  • bastonase de morcovi si telina apio
  • buchetele de broccoli
  • nuggets de pui sau curcan
  • cartofi aurii
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fondue cu branza Delaco si legume:

Branza se topeste dupa instructiunile de pe ambalaj si apoi se rastoarna in bolul de fondue. Eu am pregatit nuggets din piept de curcan, cubulete de cartofi fierti si apoi rumeniti usor in tigaie, broccoli fiert 3 minute in apa clocotita cu sare si apoi clatit cu apa rece, crutoane de paine si bastonase de morcovi si telina apio. Puteti face ce combinatie doriti, fiecare dupa plac.

Daca ti-a placut reteta noastra "Fondue cu branza Delaco si legume" nu uita sa-i faci un review.
 
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Cornulete umplute cu branza