TARTA CU BRANZA DE CAPRA SI FRUCTE USCATE

de Roda in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2009 | 2974 vizualizari

TARTA CU  BRANZA DE CAPRA  SI  FRUCTE USCATE

 

Este un excelent aperitiv!

 

INGREDIENTE

  • 400g.branza de capra,
  • 50g.caise uscate,
  • 50g.struguri albi uscati(de la magazinul "Natura)
  • 6 fire arpagic,
  • 2 linguri ulei de cocos,
  • sare,
  • piper proaspat macinat;
  • Obs:Nu necesita coacere;
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA TARTA CU BRANZA DE CAPRA SI FRUCTE USCATE:

1.Intr-un bol , se acopera strugurii cu apa si se lasa sa se umfle.


2.Se taie branza de capra si caisele uscate in bucatele.


3.Intr-un castron, se amesteca bucatile de branza cu caisele uscate, cu strugurii scursi ,se adauga sare ,piper si arpagicul tocat marunt.Se adauga uleiul de cocos si se amesteca bine.Se pune compozitia intr-o forma de tarta si , pana la servire, se tine la rece, in frigider.


4.Se serveste cu bagheta si bere rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "TARTA CU BRANZA DE CAPRA SI FRUCTE USCATE" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

anuta

8806 puncte

MotanLaOale

7999 puncte

 Merisor

7016 puncte

RODIMUR

5841 puncte

Lau

Lau 9

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Orez salbatic-garnitura