TARTA CU BRANZA DE CAPRA SI FRUCTE USCATE

de Roda in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2009 | 4420 vizualizari

TARTA CU  BRANZA DE CAPRA  SI  FRUCTE USCATE

 

Este un excelent aperitiv!

 

INGREDIENTE

  • 400g.branza de capra,
  • 50g.caise uscate,
  • 50g.struguri albi uscati(de la magazinul "Natura)
  • 6 fire arpagic,
  • 2 linguri ulei de cocos,
  • sare,
  • piper proaspat macinat;
  • Obs:Nu necesita coacere;
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA TARTA CU BRANZA DE CAPRA SI FRUCTE USCATE:

1.Intr-un bol , se acopera strugurii cu apa si se lasa sa se umfle.

2.Se taie branza de capra si caisele uscate in bucatele.

3.Intr-un castron, se amesteca bucatile de branza cu caisele uscate, cu strugurii scursi ,se adauga sare ,piper si arpagicul tocat marunt.Se adauga uleiul de cocos si se amesteca bine.Se pune compozitia intr-o forma de tarta si , pana la servire, se tine la rece, in frigider.

4.Se serveste cu bagheta si bere rece.

Daca ti-a placut reteta noastra "TARTA CU BRANZA DE CAPRA SI FRUCTE USCATE" nu uita sa-i faci un review.

TOP
utilizatori

Rocsi

317 puncte

mihaelar63

275 puncte

Lau

Lau 9

272 puncte

Sidy

226 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Omleta la cuptor