TARTA CU BRANZA DE CAPRA SI FRUCTE USCATE

de Roda in Aperitive / Garnituri, 16 Iun 2009 | 1871 vizualizari

 

Este un excelent aperitiv!

 

INGREDIENTE

  • 400g.branza de capra,
  • 50g.caise uscate,
  • 50g.struguri albi uscati(de la magazinul "Natura)
  • 6 fire arpagic,
  • 2 linguri ulei de cocos,
  • sare,
  • piper proaspat macinat;
  • Obs:Nu necesita coacere;
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA TARTA CU BRANZA DE CAPRA SI FRUCTE USCATE:

1.Intr-un bol , se acopera strugurii cu apa si se lasa sa se umfle.


2.Se taie branza de capra si caisele uscate in bucatele.


3.Intr-un castron, se amesteca bucatile de branza cu caisele uscate, cu strugurii scursi ,se adauga sare ,piper si arpagicul tocat marunt.Se adauga uleiul de cocos si se amesteca bine.Se pune compozitia intr-o forma de tarta si , pana la servire, se tine la rece, in frigider.


4.Se serveste cu bagheta si bere rece.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "TARTA CU BRANZA DE CAPRA SI FRUCTE USCATE" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (0)

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

6520 puncte

Lau

Lau 9

6410 puncte

Rocsi

6390 puncte

MotanLaOale

5270 puncte

Panacris

4290 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert prajitura cu mere
  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

RETETA RECOMANDATA
Garnitura de cartofi umpluti la cuptor