Frappuccino cu frisca si menta

de Oana in Cafea, 16 Iul 2018 | 4313 vizualizari

 

Azi ne racorim cu un frappuccino! Adica un cappuccino in care pus inghetata si frisca si facut cu ajutorul espressorului Breville Prima Latte!

 

INGREDIENTE

  • 2 lingurite sirop de menta in pahar
  • 1 cappuccino mare
  • 1 cupa inghetata de menta
  • frisca deasupra
  • fulgi de ciocolata
  • frunza de menta
  • + bete de napolitana pt décor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frappuccino cu frisca si menta:

Pune siropul de menta in pahar.

Pune lapte in recipientul special al espressorului.

Pune un plic de cafea in port filtrul espressorului si fixeaza-l in aparat.

Seteaza spuma de lapte la mediu.

Prepara un cappuccino mare deasupra.

Adauga apoi o cupa de inghetata de menta, frisca si fulgi de ciocolata.

Decoreaza cu un baton de napolitana si o frunza de menta proaspata.

TIPS-URI

1

La espressorul Breville Prima Latte poti folosi atat monodoze de cafea de 45 mm, cat si cafea macinata pentru espressor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frappuccino cu frisca si menta" nu uita sa-i faci un review.
SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Frappe