Frappuccino cu frisca si menta

de Oana in Cafea, 16 Iul 2018 | 1489 vizualizari

 

Azi ne racorim cu un frappuccino! Adica un cappuccino in care pus inghetata si frisca si facut cu ajutorul espressorului Breville Prima Latte!

 

INGREDIENTE

  • 2 lingurite sirop de menta in pahar
  • 1 cappuccino mare
  • 1 cupa inghetata de menta
  • frisca deasupra
  • fulgi de ciocolata
  • frunza de menta
  • + bete de napolitana pt décor
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frappuccino cu frisca si menta:

Pune siropul de menta in pahar.


Pune lapte in recipientul special al espressorului.


Pune un plic de cafea in port filtrul espressorului si fixeaza-l in aparat.


Seteaza spuma de lapte la mediu.


Prepara un cappuccino mare deasupra.


Adauga apoi o cupa de inghetata de menta, frisca si fulgi de ciocolata.


Decoreaza cu un baton de napolitana si o frunza de menta proaspata.

 

TIPS-URI

1

La espressorul Breville Prima Latte poti folosi atat monodoze de cafea de 45 mm, cat si cafea macinata pentru espressor.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frappuccino cu frisca si menta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (18)

Ina 1

18.07.2018, 21:00

deliciu

kytz 1

19.07.2018, 05:28

Suna tare bineeee !

Oana 1

19.07.2018, 13:30

Ruxy, normal!!

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

10688 puncte

 Merisor

9730 puncte

Rocsi

5870 puncte

RODIMUR

5393 puncte

mirela0911

5292 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de ied

de Bunica 7

ieri la 20:09

Tort Tiramisu

de RODIMUR 5

ieri la 15:11

Ciorba primavaratica de fasole boabe

ieri la 14:29

Sos marocan  Chermoula

ieri la 14:22

RETETA RECOMANDATA
Ice Coffe