French toast - Friganele

de Corinuta in Dulciuri, 10 Sep 2013 | 7457 vizualizari

 

Un mic dejun dulce si imbietor, french toastul facut cum trebuie este crocant la exterior, moale la interior, aromat si bun!

 

INGREDIENTE

  • 4-5 felii de paine toast
  • 2 oua
  • 1-2 linguri zahar
  • 1 zahar vanilat
  • 4-6 linguri lapte
  • 1/2 lingurita scortisoara
  • 1 lingurita coaja rasa de lamaie sau portocala
  • un praf de sare
  • 2 linguri unt si 2 linguri ulei pentru prajit
Portii: 1
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA French toast - Friganele:

Se incalzaste tigaia in care vom pune ueiul si untul pentru prajit.


Se amesteca bine ouale cu zaharul, zaharul vanilat,praful de sare, laptele, coaja de lamaie si scortisoara.


Se inmoaie feliile de paine in amestecul obtinut si se prajesc la foc potrivit pana devin rumene pe ambele parti.


Se scot pe un prosop de hartie, dupa care se taie in doua pe diagonala si se servesc.


Se pot pudra cu zahar praf sau scortisoara, se pot servi cu miere de albine sau sirop de artar sau, de ce nu cu frisca si fructe. Yammiiii!


Pofta buna!

 

TIPS-URI

1

puteti adauga in compozitia de oua 1-2 linguri cognac si un praf de nucsoara

Daca ti-a placut reteta noastra "French toast - Friganele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (46)

Corinuta 1

11.09.2013, 15:55

Bune, bune Rocsi!

Corinuta 1

11.09.2013, 15:55

Asa e Cleme, multumesc!

babi5 1

05.11.2013, 12:55

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mirela0911

11040 puncte

Rahela Velicu

9810 puncte

Constelatialeu

9520 puncte

Lau

Lau 9

9430 puncte

MotanLaOale

9050 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

RETETA RECOMANDATA
Panettone cu crema de branza si fruct kaki