Friganele

de Nadyne in Dulciuri, 28 Oct 2016 | 769 vizualizari

 

  Cine nu a mancat macar o data friganele preparate cu drag de bunica sau de mama?
  Buneee.... Pentru un mic dejun cu miros de copilarie...

 

INGREDIENTE

  • 2 oua
  • 150 -200 ml lapte
  • 1 pliculet zahar vanilinat
  • zahar pudra
  • ulei
  • felii de paine
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele:

Taiem painea felii, nu foarte subtiri.


Batem ouale bine intr-un castron, adaugam laptele si pliculetul cu zahar vanilinat si amestecam


Punem ulei intr-o tigaie la incins. Feliile de paine, pe rand, se trec prin amestecul de oua si lapte, se scurg si se prajesc pe ambele parti.


Scoatem feliile pe un servetel absorbant pentru a elimina excesul de ulei, apoi le transferam pe un platou si le pudram cu zahar.


Noi le-am servit cu o cana cu lapte si gem de capsuni.


Minunate! Sa aveti pofta!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Bunica 1

28.10.2016, 14:59

Bune rău!

Rocsi 1

28.10.2016, 20:05

Nadyne 1

30.10.2016, 00:03

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura cu visine si urda
  • 13

    D

  • 14

    L

  • 15

    MA

  • 16

    MI

  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

RETETA RECOMANDATA
French toast - Friganele