Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult
Inspirată de reţeta Dyei, căreia îi mulţumesc, am pregătit desertul ăsta aromat. Zmeura e printre preferatele mele!
Se încălzeşte laptele.
Ouăle se bat ca pentru omletă cu 8 linguri cu vârf cu zahăr.
În cuva aparatului se pun celelalte 4 linguri de zahăr şi se selectează programul FRY.
Când s-a caramelizat zahărul, se adaugă compoziţia de ouă, se presară deasupra zmeura , se selectează programul BAKE, temperatura de 150 grade şi timpul de 20 de minute.
Când e gata dă la răcit, apoi se poate servi.
Poftă bună!
Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult