Cremă de zahăr ars cu zmeură – Multicooker

de madi_marin in Dulciuri, 20 Iun 2014 | 962 vizualizari

 

Inspirată de reţeta Dyei, căreia îi mulţumesc, am pregătit desertul ăsta aromat. Zmeura e printre preferatele mele!

 

INGREDIENTE

  • 1 l lapte
  • 10 ouă
  • 12 linguri de zahăr
  • esenţă de vanilie
  • zmeură
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Cremă de zahăr ars cu zmeură – Multicooker:

Se încălzeşte laptele.

Ouăle se bat ca pentru omletă cu 8 linguri cu vârf cu zahăr.

În cuva aparatului se pun celelalte 4 linguri de zahăr şi se selectează programul FRY.

Când s-a caramelizat zahărul, se adaugă compoziţia de ouă, se presară deasupra zmeura , se selectează programul BAKE, temperatura de 150 grade şi timpul de 20 de minute.

Când e gata dă  la răcit, apoi se poate servi.

Poftă bună!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Cremă de zahăr ars cu zmeură – Multicooker" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Cremă de zahăr ars cu zmeură – Multicooker-0
Cremă de zahăr ars cu zmeură – Multicooker-1
Cremă de zahăr ars cu zmeură – Multicooker-2

COMENTARII (27)

Valclaudia

Valclaudia 1

21.06.2014, 22:23

Panacris

Panacris 1

01.07.2014, 07:46

Panacris

Panacris 1

01.07.2014, 08:15

madi_marin
20.06.2014, 22:29
dia...) cand ai nevoie de cuc...suna-ma ) ti-l imprumut pe al meu )

diaconta

20.06.2014, 22:56
Pai n-ar fi mai bine sa ne mutam impreuna? ))
) Haioase ma sunteți

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Tort cu clementine si migdale
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!