Fresh de pepene galben

de adela1981 in Bauturi, 2 Sep 2012 | 3363 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • miezul de la un pepene galben mai mic
  • sucul de la o lamaie
  • zahar dupa gust
  • apa minerala
  • gheata
Portii: 2
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Fresh de pepene galben:

Este foarte simplu, toate ingredientele se pun intr-un blender ( foarte puternic ) si se mixeaza, la inceput la o viteza mica , apoi la viteza mare. Se toarna in pahare si se serveste, simplu si racoritor.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Fresh de pepene galben" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

MotanLaOale 1

03.09.2012, 19:31

scortisoara 1

05.09.2012, 17:16

Numa bun pentru o zi calduroasa!

gaby_gabytza 1

09.09.2012, 22:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

7120 puncte

mirela0911

5800 puncte

Catalina L

5220 puncte

Rocsi

4900 puncte

xana

4070 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert chec cu afine si merisoare
  • 17

    J

  • 18

    V

  • 19

    S

  • 20

    D

  • 21

    L

  • 22

    MA

  • 23

    MI

RETETA RECOMANDATA
Afinata si Zmeurata