Friganele

de claudiaO in Dulciuri, 17 Iun 2014 | 1324 vizualizari

 

Bune ca mic dejun sau ca desert...mereu ne amintesc de copilarie...
Voua nu ?

 

INGREDIENTE

  • 8 felii de franzele veche de 1-2 zile
  • 2 oua
  • 250 ml lapte dulce
  • 4 linguri zahar
  • esenta de vanilie
  • ulei pt prajit
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele:

Punem laptele la incalzit impreuna cu zaharul si adaugam vanilia.


Ouale le batem bine cu un praf de sare.


Punem uleiul la incins.


Trecem feliile de franzela prin lapte ca sa se inmoaie bine, apoi prin oul batut si apoi punem la prajit in uleiul incins pana se rumenesc frumos pe ambele parti.


Servim alaturi de o cana cu cacao cu lapte sau alaturi de o cafeluta.

 

TIPS-URI

1

Merg la fel de bine si alaturi de o mancarica de mazare cu pui

Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (13)

MotanLaOale 1

17.06.2014, 21:39

Rocsi 1

17.06.2014, 21:42

In copilarie tare des mai mancam

tarasmariana 1

18.06.2014, 19:29

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Biscuiti cu tarate de ovaz