Friganele cu banane

de gabriela_aysondu in Dulciuri, 16 Noi 2013 | 1261 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 banane
  • 250g faina
  • 1 plic praf de copt
  • 150g zahar
  • 100g nuca de cocos
  • un praf de sare
  • coaja rasa de la o lamaie
  • ulei pentru prajit
  • zahar pudra pentru pudrat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele cu banane:

Intr-un castron se cerne faina se amesteca cu praful de copt,se adauga zaharul,cocosul si se amesteca.


Separat,intr-un castron se zdrobesc bananele cu o furculita,peste care se adauga ingredientele amestecand bine,se pune un praf de sare si coaja de lamaie.


Daca conpozitia este prea moale mai punem putina faina.


Se ia cu lingura si se pun friganele la prajit in uleiul incins.


Le lasam sa se rumeneasca bine.


Se scot pe un servetel si se pudreaza cu zahar.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele cu banane" nu uita sa-i faci un review.
Kuvings Romania Crockpot Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Breville Romania Ozen Romania
Kuvings Romania Crockpot Romania Breville Romania Babyliss Romania DirtDevil Romania Ozen Romania

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 40 %
499.99 lei
299.99 lei

Storcator citrice

- 35 %
199.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (6)

adry88 1

16.11.2013, 16:20

bune

Rocsi 1

16.11.2013, 20:55

MotanLaOale 1

16.11.2013, 22:31

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Fasole batuta
  • 19

    D

  • 20

    L

  • 21

    MA

  • 22

    MI

  • 23

    J

  • 24

    V

  • 25

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
French toast - Friganele