Friganele cu rosii si branzeturi

de simona72 in Aperitive / Garnituri, 11 Sep 2013 | 1279 vizualizari

 

Cred ca v-am mai spus ca ador branzeturile, de orice fel... si ce ma bucura este faptul ca fiumeu ma mosteneste. Pe mine cu branzeturile si pe taicasu cu carnatii:)) asa ca sa nu ne suparam nici unul...Asa ca de la noi din frigider nu lipsesc branzeturile si carnatii:)) Va las o reteta banala de friganele care noua ne place tare mult...

 

INGREDIENTE

  • 1 ou
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1-2 linguri lapte
  • 1 praf de sare
  • piper proaspat macinat
  • frunzulite de cimbru proaspat
  • 2 felii mari de paine taiate in jumatati
  • 2 rosii
  • branzeturi: branza brie,miez de lapte de la Delaco,ceva fin de la Delaco
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele cu rosii si branzeturi:

Oul se amesteca cu un praf de sare si 1-2 linguri de lapte. Se bate cu o furculita pana ce oul se desface bine. Se pune o tigaie pe foc cu 1 lingura ulei de masline. Feliile de paine se trec prin amestecul de ou si se pun in tigaia incinsa. Se lasa cate 2 minute pe o parte si pe cealalta pana se prajesc usor. Feliile de paine astfel prajite se decoreaza cu felii de rosii stropite cu cativa stropi de ulei de masline,un praf de sare branzeturile, piper prosapt macinat si frunzulite de cimbru proaspat. Serviti cu lapte cald s-au cu o cana de ceai.


Pofta buna!!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele cu rosii si branzeturi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (19)

simona72 1

11.09.2013, 18:24

Multumesc pt aprecieri bucatarasi!!

simona72 1

11.09.2013, 18:25

Claudia esti deja in clubul nostru Miha, tu de ce o mai iei razna?

Rocsi 1

11.09.2013, 20:00

Super

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cum se face mamaliga
  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

  • 27

    J

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Crema de branza condimentata