Friganele cu sirop de artar, coaja de portocala si zahar brun

de RuxyRux in Dulciuri, 16 Iul 2016 | 601 vizualizari

 

Desert rapid delicios!

 

INGREDIENTE

  • 3/4 cana de lapte
  • 7 felii de toast alb
  • 3 linguri sirop de artar
  • 1 ou si 1 galbenus
  • coaja razuita de portocala( Bio)
  • vanilie
  • zahar brun pentru tavalit
  • sirop de artar
  • ulei vegetal pentru prajit( recomand uleiul de cocos fara miros si gust)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele cu sirop de artar, coaja de portocala si zahar brun:

Ouale se mixeaza cu un tel cu siropul de artar.


Laptele se incalzeste usor si se amesteca cu vanilia si coaja de portocala.


Fiecare felie de toast alb se inmoaie in compozitie si se prajeste pe ambele parti in uleiul incins. Eu am prajit doar cate o felie intr-o transa.


Se scot friganelele, se scurg pe un servet absorbant si se tavalesc prin zahar brun vanilat, apoi se toarna deasupra sirop de artar.


Le puteti unge cu nutella sau dulceata...nu se supara nimeni! :))))


Un deliiiiiiiciu!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele cu sirop de artar, coaja de portocala si zahar brun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
331.49 lei

Ultra Sonic Steam

- 20 %
699.99 lei
559.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

RuxyRux 1

19.07.2016, 21:55

Multumesc Tim

RuxyRux 1

19.07.2016, 21:56

Multumesc Val, gand drag!

RuxyRux 1

19.07.2016, 21:56

Multumesc Rocs

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

10710 puncte

RODIMUR

9990 puncte

noiinbucatarie

6740 puncte

oanapl

6150 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Clatite cu ricotta si ton
  • 10

    MI

  • 11

    J

  • 12

    V

  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Sos de rosii pentru pizza sau paste

de xana 5

la 15:40

Bulion

de Lau 9

la 13:00

RETETA RECOMANDATA
Placinta in foi cu brinza de vaci