Friganele cu sirop de artar, coaja de portocala si zahar brun

de RuxyRux in Dulciuri, 16 Iul 2016 | 711 vizualizari

 

Desert rapid delicios!

 

INGREDIENTE

  • 3/4 cana de lapte
  • 7 felii de toast alb
  • 3 linguri sirop de artar
  • 1 ou si 1 galbenus
  • coaja razuita de portocala( Bio)
  • vanilie
  • zahar brun pentru tavalit
  • sirop de artar
  • ulei vegetal pentru prajit( recomand uleiul de cocos fara miros si gust)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele cu sirop de artar, coaja de portocala si zahar brun:

Ouale se mixeaza cu un tel cu siropul de artar.


Laptele se incalzeste usor si se amesteca cu vanilia si coaja de portocala.


Fiecare felie de toast alb se inmoaie in compozitie si se prajeste pe ambele parti in uleiul incins. Eu am prajit doar cate o felie intr-o transa.


Se scot friganelele, se scurg pe un servet absorbant si se tavalesc prin zahar brun vanilat, apoi se toarna deasupra sirop de artar.


Le puteti unge cu nutella sau dulceata...nu se supara nimeni! :))))


Un deliiiiiiiciu!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele cu sirop de artar, coaja de portocala si zahar brun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Curl

- 20 %
179.99 lei
143.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

RuxyRux 1

19.07.2016, 21:55

Multumesc Tim

RuxyRux 1

19.07.2016, 21:56

Multumesc Val, gand drag!

RuxyRux 1

19.07.2016, 21:56

Multumesc Rocs

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

Satisfyyourcravings

7710 puncte

RODIMUR

6940 puncte

Ina

Ina 7

6040 puncte

Rocsi

5970 puncte

Ancutsa

5400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dovlecei crocanti
  • 11

    MI

  • 12

    J

  • 13

    V

  • 14

    S

  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chec din albusuri cu zmeura si goji