Friganele cu sirop de artar, coaja de portocala si zahar brun

de RuxyRux in Dulciuri, 16 Iul 2016 | 399 vizualizari

 

Desert rapid delicios!

 

INGREDIENTE

  • 3/4 cana de lapte
  • 7 felii de toast alb
  • 3 linguri sirop de artar
  • 1 ou si 1 galbenus
  • coaja razuita de portocala( Bio)
  • vanilie
  • zahar brun pentru tavalit
  • sirop de artar
  • ulei vegetal pentru prajit( recomand uleiul de cocos fara miros si gust)
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Friganele cu sirop de artar, coaja de portocala si zahar brun:

Ouale se mixeaza cu un tel cu siropul de artar.


Laptele se incalzeste usor si se amesteca cu vanilia si coaja de portocala.


Fiecare felie de toast alb se inmoaie in compozitie si se prajeste pe ambele parti in uleiul incins. Eu am prajit doar cate o felie intr-o transa.


Se scot friganelele, se scurg pe un servet absorbant si se tavalesc prin zahar brun vanilat, apoi se toarna deasupra sirop de artar.


Le puteti unge cu nutella sau dulceata...nu se supara nimeni! :))))


Un deliiiiiiiciu!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Friganele cu sirop de artar, coaja de portocala si zahar brun" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

RuxyRux 1

19.07.2016, 21:55

Multumesc Tim

RuxyRux 1

19.07.2016, 21:56

Multumesc Val, gand drag!

RuxyRux 1

19.07.2016, 21:56

Multumesc Rocs

COMENTEAZA

Portia de lumina

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

Fruct dorit, fruct promis

Fruct dorit, fruct promis

„Tot ce e bun în viaţă ori e imoral, ori ilegal, ori îngraşă”, cam aşa zice o zicală din secolul nostru. În general, lucrurile dorite , poftite, nu cresc pe oriunde şi nu se găsesc din abundenţă la tot pasul...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

14800 puncte

Camelya

10120 puncte

Lau

Lau 9

8870 puncte

mirela0911

8470 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Stufat cu carne de porc

de ancutsa 5

ieri la 22:30

Cuburi de biscuiti cu cocos si rulouri cu vanilie

de GeorgiG 5

ieri la 22:03

Clatite aperitiv cu pate si cascaval

de Rocsi 9

ieri la 19:08