Frigarui ca la Poiana

de housy in Mancaruri cu carne, 26 Iun 2010 | 3371 vizualizari

 

Eram la bunica la Poiana Sarata (jud. Bacau) si-am trantit cu toata gasca un gratar de pomina, printre care si aceste frigarui ce-au iesit intr-un mare fel.

 

INGREDIENTE

  • ceapa
  • ardei gras
  • vinete
  • rosi cherry
  • castraveti
  • dovlecei
  • slanina
  • carne de pui
  • carne de porc
  • sare
  • piper
  • bete pentru frigarui
Portii: 10
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui ca la Poiana:

- toate legumele au fost taiate cubulete sau felii , dupa caz


- slanina si carnea au fost si ele taiate cubulete


- pe betele de frigarui am inceput sa infigem alternativ bucatele din toate bunatatile


- le-am stropit nitel cu ulei de masline


- am presarat sare si piper


- le-am pus pe gratar.....pana au fost gata de servit!


Si ce miros.....si ce arome....si c-o bere langa!!


Tzatza de matza !!

 

TIPS-URI

1

vinetele ar trebui taiate ceva mai subtiri, pentru a se patrunde bine....is asa gustoase pe gratar.

2

dovlecelul la fel

3

si....cred k puteti elimina castravetele...noi am pus...dar nu prea mergea

4

mai  degraba intr-o salata langa :D

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui ca la Poiana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (12)

ana 1

27.06.2010, 07:50

Dovlecei si vinete pana acum nu am pus , cred ca is tare buni

Rocsi 1

27.06.2010, 10:57

mama cate sunt acolo...avem de unde papa

housy 1

27.06.2010, 12:11

dada...eram gasca mareeeeeeeee!!!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

6950 puncte

Rocsi

6410 puncte

 merisor

5050 puncte

Constelatialeu

4410 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Shaorma la farfurie
  • 21

    J

  • 22

    V

  • 23

    S

  • 24

    D

  • 25

    L

  • 26

    MA

  • 27

    MI

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu carne de pui - Philips Multicooker