Frigarui cu chiftelute si aluat

de MotanLaOale in Mancare copii, 12 Iul 2019 | 294 vizualizari

 

"Meniu copii"

 

INGREDIENTE

  • 200 g aluat foietaj proaspat
  • 500 g carne tocata amestec
  • 1 ceapa
  • 2 oua
  • 3 felii de paine
  • 1 legatura marar
  • piper
  • sare
  • bete de frigarui
  • un galbenus pentru uns
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu chiftelute si aluat:

Painea se imoaie in apa si se stoarce bine.


Ceapa se curata si se da pe razatoarea mica.


Mararul se toaca marunt.


Intr-un castron se amesteca ingredientele cu cele 2 oua.


Se pune sare si piper dupa gust.


Se pune in frigider pentru 30 minute ca sa se intrepatrunda aromele.


Cu mainile ude se formeaza chiftelute cat mai mici, cat o minge de pimpong.


Se intinde aluatul pe blat si se netezeste cu sucitorul.


Se taie fasii de latime aproximativ cat diametrul chiftelutelor.


Se infig chiftelutelepe batul de frigarui alternand cu fasia de aluat. (vezi foto)


Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt.


Se ung fasiile de aluat cu galbenusul de ou.


Se introduce in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 35-40 minute.


Cand sunt rumenite frumos sunt gata.


Se servesc calde dar si reci sunt bune.


Pofta Buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu chiftelute si aluat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (17)

MotanLaOale 1

15.07.2019, 21:37

mihaelar63 1

31.07.2019, 07:30

MotanLaOale 1

31.07.2019, 08:31

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

4879 puncte

Rocsi

4490 puncte

Constelatialeu

4267 puncte

Lau

Lau 9

4125 puncte

lucy2002

4033 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Sarmalele padurarului (de post)
  • 05

    J

  • 06

    V

  • 07

    S

  • 08

    D

  • 09

    L

  • 10

    MA

  • 11

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute cu pui si legume la cuptor, cu piure de mazare