Frigarui cu creveti la gratar

de mimmi in Fructe de mare, 18 Iul 2011 | 5107 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150 g creveti decorticati
  • 100 g unt
  • 100 ml vin alb
  • curry
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu creveti la gratar:

Calim crevetii in unt cca 2 minute. Adaugam vinul si mai lasam 2 minute. Oprim focul si ii lasam asa sa se patrunda vreo 5 minute. Strecuram sosul intr-un paharel iar creveti ii condimentam cu curry. Infigem crevetii pe bete de frigarui si prajim pe gratarul incins. Servim cu sosul ce ne-a ramas.

Pofta Buna !!!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu creveti la gratar" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Frigarui cu creveti la gratar-0
Frigarui cu creveti la gratar-1
Frigarui cu creveti la gratar-2

COMENTARII (7)

divainbucatarie

divainbucatarie 1

18.07.2011, 14:32

MIUTA

MIUTA 1

18.07.2011, 15:03

Imi place,cred ca sunt deliciosi frigarui

divainbucatarie

divainbucatarie 1

19.07.2011, 13:14

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!