Ghiveci cu creveti

de kukibella in Fructe de mare, 12 Sep 2013 | 2375 vizualizari

 

este delicios

 

INGREDIENTE

  • 600 gr. creveti (gata curatati)
  • 1 ceapa roşie
  • 4 catei usturoi
  • 1 ardei capia roşu
  • 2 ardei capia verzi
  • 1 ardei iute
  • 2 roşii mari (f.bine coapte)
  • 1/2 linguri bulion
  • 150 gr caşcaval
  • 2 linguri ulei de masline
  • unt
  • sare, piper colorat proaspat macinat
  • 250 ml apa minerala
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ghiveci cu creveti:

Crevetii se spala bine şi se lasa aprox.30 minute ın apa minerala;


Ceapa,usturoiul,ardeii se curata şi se toaca


Intr-o tava se ıncinge uleiul de masline; se pun crevetii (uscati cu prosoape de bucatarie) şi se prajesc aprox.5-6 minute.


Se adauga ceapa şi usturoiul se mai prajesc ınca aprox.2-3 minute. Se adauga ardeii iar dupa 5 minute se adauga roşiile curatate şi tocate marunt ımpreuna cu bulionul.


Se adauga sare şi piper,se acopera tava şi se lasa la foc mic aprox.15 minute


Se ımparte aceasta compozitie ın boluri de ceramica sau de pamant.


Se pune caşcaval ras şi cate o bucatica de unt deasupra şi se dau la cuptorul pre-ıncalzit(180 grade) pana se rumeneşte caşcavalul

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Ghiveci cu creveti" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Fierbator Style White

- 17 %
299.99 lei
249.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (14)

Corinuta 1

12.09.2013, 14:51

Woow!

xana 1

12.09.2013, 15:03

kukibella 1

12.09.2013, 15:26

va multumesc

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

xana

10780 puncte

Constelatialeu

8670 puncte

mirela0911

8300 puncte

MotanLaOale

6070 puncte

RuxyRux

5270 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv placinta rulata cu sunca si ceapa