Frigarui cu legume

de Alexandra Burz in Aperitive / Garnituri, 3 Mai 2014 | 7936 vizualizari

COMENTARII (14)

MotanLaOale 1

03.05.2014, 23:11

Bya Ralu 1

03.05.2014, 23:12

bune

mihaelar63 1

03.05.2014, 23:13

Gustoase Eu las la macerat ,condimentez si stropesc cu ulei legumele inainte sa le pun pe frigaruie . Vei descoperi o ibnfinitate de combinatii : dovlecel cu cimbru , vanata cu oregano , piper , marar , etc .

Alexandra Burz 1

03.05.2014, 23:13

multumesc frumos

Alexandra Burz 1

03.05.2014, 23:15

Interesant, Mihaela o sa tin cont de sfat

Dya Daniela Andrei 1

03.05.2014, 23:18

DA, alaturi de condimente sunt minuate!

Alexandra Burz 1

03.05.2014, 23:42

Dya

tarasmariana 1

04.05.2014, 05:34

Anett 1

04.05.2014, 09:53

Panacris 1

04.05.2014, 10:46

Rocsi 1

04.05.2014, 11:43

Buneee...

Alexandra Burz 1

04.05.2014, 17:09

JulyCris 1

04.05.2014, 21:01

Buneee!!!

tanyapatap 1

24.12.2014, 18:39

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cheesecake cu fructul pasiunii

ieri la 18:49

Gogosi pufoase, reteta mamei

de laura_n 7

ieri la 17:06

Tort sarat cu mazare si crema de branza, un aperitiv festiv si gustos

de Rocsi 9

pe 17.04 la 21:00

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Frigarui de pui