Frigarui cu mamaliga

de Miha in Aperitive / Garnituri, 6 Oct 2010 | 3741 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • ~150 g malai
  • 500 ml apa
  • sare
  • 100 g telemea
  • 50 g unt
  • felii subtiri de bacon
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu mamaliga:

Apa se pune la fiert cu putina sare. Cand da in clocot se adauga malaiul treptat, amestecand incontinuu.Se fierbe pana se ingroasa fara a fi insa prea tare. Se rastoarna pe o farfurie si asa fierbinte se amesteca impreuna cu untul si telemeaua rasa. Se rastoarna pe un platou uns cu unt, se niveleaza si se lasa sa se racoreasca.


Se taie cubulete, apoi fiecare cubulet se infasoara in cate o felie de bacon. Se insira pe cate un bat de frigaruie ce a fost tinut in apa.


Se pun pe gratarul incins si se rumenesc pe toate partile.


Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu mamaliga" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari pentru tine si casa ta

HeatSoft Hand Mixer

- 14 %
349.99 lei
299.99 lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (34)

Bunica 1

07.10.2010, 20:14

Woooow, ce buuuuun!

LadyCrs 1

06.04.2012, 00:13

super ideea.

babi5 1

11.08.2013, 22:03

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

TOP
utilizatori

mihaelar63

6801 puncte

katty

5273 puncte

mirela0911

4925 puncte

Rocsi

4319 puncte

RODIMUR

2677 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Desert choux a la creme
  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Cum se face cascaval de casa