Frigarui cu pui si legume

de ianculubita in Pui, 28 Apr 2011 | 4812 vizualizari

 

Dragii si dragele mele,gata cu Pastele,gata cu mancaruri multe si putin mai grele,e timpul sa ne revenim;de aceea va recomand cate ceva mai usor,mai sanatos.Reteta acestor frigarui o am de la fiica mea,fiind deosebita mai ales pentru betele folosite,bete de rozmarin.

 

INGREDIENTE

  • 1piept de pui
  • 1ceapa rosie
  • 1ardei gras rosu
  • 1-2rosii
  • bete de rozmarin
  • zeama de la 1/2lamaie
  • 2linguri ulei de masline
  • sare,piper,cimbru,boia
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu pui si legume:

Pieptul,fara os,fara piele,spalat,uscat,taiat cubulete,se pune intr-un bol,se adauga sare,piper,cimbru,boia(totul dupa gust),zeama de lamaie,uleiul de masline,se amesteca sa intre aromele in carne si se lasa 30min.Legumele curatate,spalate,taiate in bucati mai mari,apoi formez frigaruile intercaland pe bete carnea cu legume;in gratarul de teflon bine incalzit,se pun frigaruile,se tin 4-5min intorcandu-le dupa care se servesc calde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu pui si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mihaelaM 1

29.04.2011, 10:12

tare bune

ianculubita 1

29.04.2011, 10:39

Au o aroma deosebita,de la aceste bete cand se incalzesc

mamaieelena 1

02.05.2011, 09:48

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

TOP
utilizatori

Adinuta san

10080 puncte

mirela0911

6160 puncte

Rocsi

5870 puncte

Rahela Velicu

5330 puncte

RODIMUR

4920 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Dulceata de dovleac placintar
  • 13

    S

  • 14

    D

  • 15

    L

  • 16

    MA

  • 17

    MI

  • 18

    J

  • 19

    V

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la cuptor