Frigarui cu pui si legume

de ianculubita in Pui, 28 Apr 2011 | 4475 vizualizari

 

Dragii si dragele mele,gata cu Pastele,gata cu mancaruri multe si putin mai grele,e timpul sa ne revenim;de aceea va recomand cate ceva mai usor,mai sanatos.Reteta acestor frigarui o am de la fiica mea,fiind deosebita mai ales pentru betele folosite,bete de rozmarin.

 

INGREDIENTE

  • 1piept de pui
  • 1ceapa rosie
  • 1ardei gras rosu
  • 1-2rosii
  • bete de rozmarin
  • zeama de la 1/2lamaie
  • 2linguri ulei de masline
  • sare,piper,cimbru,boia
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu pui si legume:

Pieptul,fara os,fara piele,spalat,uscat,taiat cubulete,se pune intr-un bol,se adauga sare,piper,cimbru,boia(totul dupa gust),zeama de lamaie,uleiul de masline,se amesteca sa intre aromele in carne si se lasa 30min.Legumele curatate,spalate,taiate in bucati mai mari,apoi formez frigaruile intercaland pe bete carnea cu legume;in gratarul de teflon bine incalzit,se pun frigaruile,se tin 4-5min intorcandu-le dupa care se servesc calde.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu pui si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (10)

mihaelaM 1

29.04.2011, 10:12

tare bune

ianculubita 1

29.04.2011, 10:39

Au o aroma deosebita,de la aceste bete cand se incalzesc

mamaieelena 1

02.05.2011, 09:48

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

9990 puncte

Constelatialeu

9580 puncte

Rocsi

5420 puncte

Satisfyyourcravings

5000 puncte

mirela0911

4860 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Valurile Dunarii (Donauwellen)
  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

  • 18

    L

  • 19

    MA

  • 20

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

RETETA RECOMANDATA
Tocanita de pui cu iaurt