Frigarui cu pui si legume

de Andra_Constantinescu in Pui, 12 Aug 2015 | 1073 vizualizari

 

Sotului meu ii place foarte mult carnea si acum, ca sa ma scuteasca de fumul inecacios de la gratar, mi-a cumparat unul electric, pe care il pot folosi si in casa. Vi-l recomand cu mare drag.

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe dezosate;
  • o ceapa;
  • un ardei kapia;
  • 10 rosii cherry;
  • sare;
  • o lingurita de Fuchs "Fix pentru Gratar";
  • 5 bete pentru frigarui.
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu pui si legume:

Se spala carnea, se taie bucatele patratoase, se pune intr-un castron si se adauga sare si Fuchs "Fix pentru Gratar" si se amesteca.


Se curata ceapa de foi, se spala si se taie in bucati mari.


Se taie ardeiul pe jumatate, se indeparteaza cotorul si semintele, se spala, apoi se taie bucatele patratoase.


Se spala rosiile cherry.


Se ia cate un bat pentru frigarui si se pune carnea, alternand cu legumele.


Pentru gratarul electric, se pune 1 l apa in tava, apoi se baga stecherul in priza si se aprinde, lasandu-l 2-3 minute sa se incalzeasca, apoi se pun frigaruile si se rumenesc pe toate partile.

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu pui si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Mixer compact cu bol

- 27 %
499.99 lei
364.99 lei

Panini Maker Large

- 15 %
389.99 lei
329.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (20)

Rocsi 1

14.08.2015, 20:40

Imi plac si mie!

mihaelar63 1

18.08.2015, 11:44

Si eu sunt in perioada in care pipota mea tipa : Carneee ) Mi-ai facut o pofta !!!

Andra_Constantinescu 1

18.08.2015, 14:00

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Dovlecei la borcan pentru iarna
  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

  • 26

    MI

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Paste cu branza la cuptor

de oanapl 5

ieri la 23:06

Inghetata din avocado si fistic

de Lau 9

ieri la 21:41

Inghetata cu pepene galben si  mascarpone

de katty 5

ieri la 21:40

Gem de caise cu portocale si migdale

de oanapl 5

ieri la 21:38

RETETA RECOMANDATA
Mancare de pui cu praz