Frigarui cu sos Tzatziki

de deliciousflavours in Pui, 24 Oct 2011 | 3439 vizualizari

 

Felul II la fel de rapid, gustos si sanatos! :P

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru frigarui:
  • 1 piept pui
  • condimente pentru grill
  • ardei rosu
  • ceapa
  • Ingrediente pentru sosul Tzatziki:
  •  1 iaurt mare Danone Cremosso
  •   2-3 linguri de smantana
  •  1 castravete mai mic
  •  2 catei de usturoi
  •   zeama de lamaie
  • marar
  •  sare, piper

   

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu sos Tzatziki:

Pieptul de pui il spalam, taiem cubulete si-l condimentam. Este bines a-l lasam macar 1 ora deoparte, pentru a patrunde bine condimentele carnita de pui. Intre timp taiem cubulete mai mari ardeii, iar ceapa o taiem in 4. Luam niste betisoare pentru frigarui si asezam alternative bucatile de carne, ardei si ceapa. Le asezam pe o tava si introducem in cuptorul preincalzit. Intre timp vom pregati sosul tzatziki astfel: curatam si dam prin razatoare castravetele, il punem intr-o sita si pasam bine sa se scurga toata zeama. Amestecam iaurtul, smantana, castravetele ras si usturoiul pisat. Adaugam zeama de lamaie (in functie de cat de acrisoara dorim sa fie), mararul tocat marunt si condimentam cu sare si piper.

Se poate servi cu orice garnitura, eu acum am facut cartofi natur cu patrunjel.

Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu sos Tzatziki" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Frigarui cu sos Tzatziki-0
Frigarui cu sos Tzatziki-1
Frigarui cu sos Tzatziki-2

COMENTARII (11)

deliciousflavours

deliciousflavours 1

25.10.2011, 16:36

sunteti bineveniti cu totii

MIUTA

MIUTA 1

28.10.2011, 17:06

Foarte bune

Ubulika

Ubulika 1

14.11.2011, 09:42

pfuaiiii ce-as manca un tzatziki.....

COMENTEAZA

Portia de lumina

La gura sobei

La gura sobei

Nu de puţine ori am spus că-mi plac poveştile, căci, recunosc, recitindu-le, îmi aduc aminte de clipele în care copilăria se împărţea între fabuloasa lume a eroilor de pe alte tărâmuri ori din timpurile în...

Cu mucii-n fasole?

Cu mucii-n fasole?

Trei vibraţii scurte cu ecoul din blatul mesei au dat startul soneriei telefonului meu. Desigur, când pleacă în forţă The Second Waltz (Shostakovich) parcă nu-ţi vine să răspunzi din prima, ai lăsa melodia ...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mihaelar63

7550 puncte

Rocsi

7000 puncte

katty

6540 puncte

mirela0911

5500 puncte

CONTACT

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Chec savarina cu frisca si capsuni
  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

  • 22

    D

  • 23

    L

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!