Frigarui cu sos Tzatziki

de deliciousflavours in Pui, 24 Oct 2011 | 3545 vizualizari

 

Felul II la fel de rapid, gustos si sanatos! :P

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente pentru frigarui:
  • 1 piept pui
  • condimente pentru grill
  • ardei rosu
  • ceapa
  • Ingrediente pentru sosul Tzatziki:
  •  1 iaurt mare Danone Cremosso
  •   2-3 linguri de smantana
  •  1 castravete mai mic
  •  2 catei de usturoi
  •   zeama de lamaie
  • marar
  •  sare, piper

   

Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui cu sos Tzatziki:

Pieptul de pui il spalam, taiem cubulete si-l condimentam. Este bines a-l lasam macar 1 ora deoparte, pentru a patrunde bine condimentele carnita de pui. Intre timp taiem cubulete mai mari ardeii, iar ceapa o taiem in 4. Luam niste betisoare pentru frigarui si asezam alternative bucatile de carne, ardei si ceapa. Le asezam pe o tava si introducem in cuptorul preincalzit. Intre timp vom pregati sosul tzatziki astfel: curatam si dam prin razatoare castravetele, il punem intr-o sita si pasam bine sa se scurga toata zeama. Amestecam iaurtul, smantana, castravetele ras si usturoiul pisat. Adaugam zeama de lamaie (in functie de cat de acrisoara dorim sa fie), mararul tocat marunt si condimentam cu sare si piper.


Se poate servi cu orice garnitura, eu acum am facut cartofi natur cu patrunjel.


Pofta Buna!

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui cu sos Tzatziki" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Sandwich Maker

- 13 %
149.99 lei
129.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

deliciousflavours 1

25.10.2011, 16:36

sunteti bineveniti cu totii

MIUTA 1

28.10.2011, 17:06

Foarte bune

Ubulika 1

14.11.2011, 09:42

pfuaiiii ce-as manca un tzatziki.....

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

RODIMUR

15690 puncte

anca_rm

7240 puncte

mihaelar63

5590 puncte

Rocsi

5000 puncte

Andreea Caroline

4400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Desert prajitura delicioasa zmeura
  • 19

    MI

  • 20

    J

  • 21

    V

  • 22

    S

  • 23

    D

  • 24

    L

  • 25

    MA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Dobos

de anca_rm 6

la 11:30

Salata cu mozzarella si pesto

ieri la 22:00

Desert inghetata straciatella pe bat

ieri la 20:58

RETETA RECOMANDATA
Snitel in crusta de fulgi de porumb