Frigarui de porc si legume

de Valclaudia in Porc, 8 Iul 2017 | 279 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • cca 500 gr pulpa de porc taiata cuburi
  • 2 linguri ulei de masline
  • 2 zucchini proaspeti
  • 4-5 ardei rosii kapia
  • 2 morcovi mari
  • 4 cartofi albi de marime medie
  • sare, boia dulce si piper dupa gust
  • apio (arpagic verde) proaspat tocat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de porc si legume:

Pulpa de porc se taie cuburi de marimea dorita, apoi adaugam uleiul de masline, sare,boia dulce si piper dupa gust, masam usor carnea sa se unga uniform cu amestecul de ulei si condimente.


Spalam sub jet de apa rece, ardeii kapia si zucchini, apoi le taiem bucati.


Insiram apoi pe bete de frigarui, carnea si legumele, alternandu-le dupa preferinta, le asezam pe un platou, acoperim cu folie alimentara si le dam la rece cel putin 1 ora.


Curatam si spalam morcovii si cartofii.


Morcovii i-am taiat rondele, cartofii i-am taiat pai. Am folosit un cutit ondulat pentru branzeturi.


Am tapetat tava cu staniol, am picurat peste legume putin ulei de masline, am adaugat dupa gust, sare si piper si am dat tava la cuptor pentru 20 minute, folosind functia de coacere cu ventilatie.


Dupa acest timp, am scos frigaruile din frigider si le-am asezat peste morcovi si cartofi.


Am dat din nou tava la cuptor pentru alte 30 minute, am rotit din 10 in 10 minute frigaruile sa se gateasca uniform.


Am servit frigaruile alaturi de legumele care au primit savoarea scursa din carnea de porc, ardei si zucchini, cu arpagic verde proaspat tocat.


Pofta buna!


 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de porc si legume" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker Large

- 23 %
389.99 lei
299.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (8)

madi_marin 1

09.07.2017, 19:13

bun bun!

Rocsi 1

09.07.2017, 20:58

Mmm, sunt foarte bune!

miki_a 1

11.07.2017, 00:47

Ce bune sunt!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

oanapl

8490 puncte

Constelatialeu

7650 puncte

RODIMUR

7180 puncte

mirela0911

6460 puncte

Rocsi

5000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu dovlecei si urda

de Rocsi 9

ieri la 22:07

Covrigi de casa

ieri la 14:30

RETETA RECOMANDATA
Friptura de porc cu cartofi crocanti cu malai