Frigarui de pui cu ananas

de lia maria in Pui, 27 Ian 2012 | 2115 vizualizari

 

Un meniu delicious, o combinatie minunata de carne si fructe proaspete.

 

INGREDIENTE

  • 300 g piept de pui, taiat cuburi
  • 1/2 ardei gras rosu, taiat cuburi
  • 150 g ananas proaspat, taiat cuburi
  • 1 lingura sos de soia
  •  Marinata:  
  • 1 lingurita sos chilli
  • 1 lingura vin de orez
  • Un farf cutit piper  macinat
  • 1 lingurita amestec chinezesc cu 5 condimente
  • 1 lingurita ulei de masline

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui cu ananas:

Taiem pieptul de pui, ardeiul gras si ananasul in cuburi de marimi aproximativ egale.



Punem intr-un bol, sosul de soia, vinul de orez, uleiul si restul ingredientelor pentru marinata.



Amestecam bine, acoperim cu folie alimentara si dam la frigider 30 minute.



Dupa 30 de minute, formam frigaruile, alternand bucati de carne, ardei gras si ananas, avand grija ca la ambele capete sa avem bucati de carne.



Asezam frigaruile de pui pe gratarul incins si lasam pana carnea este facuta si rumena, intorcandu-le periodic, pe fiecare parte.



Servim cu sos dulce de chilli si garnitura dupa placul fiecaruia.



Eu am servit impreuna cu garnitura de orez cu mazare si ardei fierte la steamer.



Pofta buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui cu ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Ondulator Easy Waves

- 20 %
289.99 lei
231.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

lia maria 1

28.01.2012, 18:17

mirela
mamaeelena
iri_love
silvioara
kamy
mihaelar
antici_gabytza
ana_maria
roxanabucataras
sufletista
cris va multumesc tuturor pentru aprecieri

jolygina 1

29.01.2012, 12:09

foarte bune

lia maria 1

29.01.2012, 12:40

jolygina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Juriul

Juriul

Într-un acces de modestie și curiozitate, că exces am tot timpul, glumesc, firește, n-am avut încotro decât să mă uit în dicționar în momentul în care, primind un telefon, am constatat că mi s-a făcut o propunere aproape indecentă, cu tentă...

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

noiinbucatarie

10170 puncte

Lau

Lau 9

7830 puncte

MotanLaOale

7020 puncte

mihaelar63

6050 puncte

Andreea Caroline

5610 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Ostropel de peste
  • 15

    D

  • 16

    L

  • 17

    MA

  • 18

    MI

  • 19

    J

  • 20

    V

  • 21

    S

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi aromatizați, la cuptor

de vasimur 3

ieri la 19:41

Desert Tarta Padurea Neagra- Black Forest Pie

de Oana 9

ieri la 17:28

Tarta cu ciuperci si spanac

de Oana 9

ieri la 17:07

RETETA RECOMANDATA
Ciulama de pui cu ciuperci si smantana