Frigarui de pui cu ananas

de lia maria in Pui, 27 Ian 2012 | 1988 vizualizari

 

Un meniu delicious, o combinatie minunata de carne si fructe proaspete.

 

INGREDIENTE

  • 300 g piept de pui, taiat cuburi
  • 1/2 ardei gras rosu, taiat cuburi
  • 150 g ananas proaspat, taiat cuburi
  • 1 lingura sos de soia
  •  Marinata:  
  • 1 lingurita sos chilli
  • 1 lingura vin de orez
  • Un farf cutit piper  macinat
  • 1 lingurita amestec chinezesc cu 5 condimente
  • 1 lingurita ulei de masline

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui cu ananas:

Taiem pieptul de pui, ardeiul gras si ananasul in cuburi de marimi aproximativ egale.



Punem intr-un bol, sosul de soia, vinul de orez, uleiul si restul ingredientelor pentru marinata.



Amestecam bine, acoperim cu folie alimentara si dam la frigider 30 minute.



Dupa 30 de minute, formam frigaruile, alternand bucati de carne, ardei gras si ananas, avand grija ca la ambele capete sa avem bucati de carne.



Asezam frigaruile de pui pe gratarul incins si lasam pana carnea este facuta si rumena, intorcandu-le periodic, pe fiecare parte.



Servim cu sos dulce de chilli si garnitura dupa placul fiecaruia.



Eu am servit impreuna cu garnitura de orez cu mazare si ardei fierte la steamer.



Pofta buna!



 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui cu ananas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Panini Maker

- 24 %
249.99 lei
189.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (23)

lia maria 1

28.01.2012, 18:17

mirela
mamaeelena
iri_love
silvioara
kamy
mihaelar
antici_gabytza
ana_maria
roxanabucataras
sufletista
cris va multumesc tuturor pentru aprecieri

jolygina 1

29.01.2012, 12:09

foarte bune

lia maria 1

29.01.2012, 12:40

jolygina

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI

Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Gherca Daniela

9340 puncte

Rocsi

6940 puncte

mirela0911

5940 puncte

Lau

Lau 9

5410 puncte

RODIMUR

4800 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

INGHETATA "PARADIS" CU FRUCTE DE PADURE SI CIOCOLATA

ieri la 22:10

Spirale cu mozzarella

de GeorgiG 5

ieri la 21:30

Cum se umple borșul

de RODIMUR 4

ieri la 20:49

Tort diplomat

ieri la 20:17

Gem de caise

de RODIMUR 4

ieri la 18:38

RETETA RECOMANDATA
Sufleu cu piept de pui