Frigarui de pui cu carnaciori afumati

de RuxyRux in Dulciuri, 26 Oct 2016 | 422 vizualizari

 

...cu sos de usturoi si cartofi prajiti....va las sa va imaginati ce gust fantastic are combinatia!

 

INGREDIENTE

  • cate o lingurita din fiecare condiment Souvlaki si Gyros( vezi foto, eu am gasit la Liddl)
  • un praf sare de mare
  • o lingura ulei de masline
  • ulei de masline pentru uns gratarul
  • 1 ardei gras mare rosu
  • 1 sau 2 bucati carnacior afumat
  • 1 bucata mare de piept de pui
  • betisoare de frigarui
Portii: 9
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui cu carnaciori afumati:

Pieptul de pui se feliaza si se marineaza minim o ora in ulei de masline, condimente si sare. Carnaciorii se taie in bucati, la fel si ardeiul.


Se prepara frigaruile, se infig pe rand carnea, ardeiul si carnaciorii si se pun pe gratar. Se intorc pe toate partile pana cand sunt gata.


Se mananca cu sos de usturoi din belsug si garnitura preferata!


Am o reteta incredibila de crema de usturoi..cine a mancat o data la mine...a plecat si cu reteta! :)))) o las mai jos in caz ca sunt doritori! :))))))


http://www.bucataras.ro/retete/crema-de-usturoi-14615.html

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui cu carnaciori afumati" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari electrocasnice

Caserola vidare 1.893 L

- 20 %
129.99 lei
103.99 lei
TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (24)

RuxyRux 1

27.10.2016, 22:23

Nici eu nu ma mai joc )) te pup de nu te vezi! )

Catalina L 1

29.10.2016, 21:56

minunate

RuxyRux 1

29.10.2016, 22:49

Multumesc Cata!

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

TOP
utilizatori

mirela0911

9160 puncte

Rocsi

7810 puncte

RODIMUR

7490 puncte

oanapl

7120 puncte

Constelatialeu

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

Humus cu ardei copti
  • 11

    L

  • 12

    MA

  • 13

    MI

  • 14

    J

  • 15

    V

  • 16

    S

  • 17

    D

RETETA RECOMANDATA
Budinca de mere