Frigarui de pui cu legume si mozzarella

de amalia01 in Pui, 23 Ian 2013 | 3489 vizualizari

 

O reteta de Firgarui de pui delicioasa, reteta preparata alaturi de garnitura de legume. Ceva bun si sanatos,de pacalit micii mofturosi!

 

INGREDIENTE

  • - 250 g piept de pui
  • - 7 morcovi potriviti;
  • - 200 g broccoli
  • - 150 g branza mozzarella;
  • - 50 g unt;
  • - condimente,dupa preferinta;
  • - 100 ml iaurt dietetic;
  • - 2-3 frunze de menta verde ;
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigarui de pui cu legume si mozzarella:

-          pieptul de pui se curate de piele, se spala si se fierbe 20 de minute in apa cu sare,impreuna cu morcovii si broccoli;

-          dupa ce s-a fiert ,pieptul si morcovii se taie cuburi de cca 1,5-2,00 cm, iar broccoli se desface buchetele  si se pun in tigaia wok impreuna cu 150 ml de apa,fierbandu-se inabusit inca 20 de minute;

-          cand sunt fierte se condimenteza si se lasa sun capac,stingand focul;

-          intre timp, se pregatesc frigaruile din bambus;

-          iaurtul se amesteca cu frunzele de menta tocate marunt;

-          insiri pe frigarui bucati de piept, morcovii (intregi sau taiati,cum preferi), buchetele de broccoli si cubulete de mozzarella ,alternativ;

-          frigaruile se aseaza intr-un vas termorezistent , se presara peste ele feliute de unt si se dau la cuptor (incalzit in prealabil) 5-10 minute, pana cand se topeste untul si se inmoaie putin branza;

-          se servesc imediat cu sosul de iaurt si menta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Frigarui de pui cu legume si mozzarella" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

Satisfyyourcravings 1

24.01.2013, 20:22

mihaelar63 1

25.01.2013, 10:21

Minunat colorate si ,, light''. Trebuie sa incerc si eu sos de iaurt cu menta

babi5 1

19.06.2013, 17:43

COMENTEAZA

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Trebuie să acceptați opțiunile privind protecția datelor.
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date.

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

Sunt de acord ca datele mele personale să fie stocate și folosite pentru a primi noutăți și oferte comerciale.
Vă asigurăm că informațiile dumneavoastră vor fi păstrate în siguranță și în orice moment vă puteți schimba opinia făcând click pe link-ul de dezabonare din subsolul oricărui e-mail pe care îl primiți de la noi.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

5425 puncte

laura_n

2133 puncte

Rocsi

1668 puncte

Caty

1258 puncte

oanapl

1127 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor cu cartofi