Frigărui de somon cu Miez de Lapte și sos pesto

de Oana in Somon, 18 Apr 2012 | 2011 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 150g Miez de Lapte (2x75g) Delaco
  • 300 gr de somon fără piele și oase.
  • Ulei de măsline extravirgin
  • Frunze proaspete de busuioc
  • Sare și piper
  • Pentru sosul pesto :
  • 2 căței de usturoi
  • 1 lingură de semințe de pin
  • 7 frunze de busuioc proaspăt
  • 2 linguri ulei de măsline
  • sare și piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Frigărui de somon cu Miez de Lapte și sos pesto:

Pentru sosul pesto se amestecă usturoiul zdrobit, cu semințele și cu frunzele de busuioc, sare și piper, se adaugă uleiul de măsline și se amestecă până când devine omogen.


Se taie somonul și brânza Miez de Lapte în bucățele medii, se condimentează somonul, se introduc pe frigărui alternativ cu frunzele de busuioc și se frig pe toate părțile.


Frigăruile cu somon și brânză se servesc cu sos pesto și salată.


reteta advertorial Delaco

 
Daca ti-a placut reteta noastra "Frigărui de somon cu Miez de Lapte și sos pesto" nu uita sa-i faci un review.

Recomandari electrocasnice

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 100 de lei
PLATA IN RATE FARA DOBANDA
pana la 12 rate

COMENTARII (11)

Maria68 1

19.04.2012, 10:26

yammy....yammy

oana_pisicutza16 1

19.04.2012, 13:16

babi5 1

19.06.2013, 17:35

COMENTEAZA

Portia de lumina

Cer variabil

Cer variabil

„Astăzi cerul va fi variabil”, cam aşa anunţa o prezentatoare la tv, arătând spre nicăieri către o hartă plină de simboluri ce punctau ici-colo câte un loc peste care musai ar fi trebuit să treacă soarele majestuos ori, după caz...

Mai aveti lumina?

Mai aveti lumina?

„Mai aveţi lumină”? Da, chiar, mai aveţi? Eu vă întreb asta pentru că am fost întrebat la rându-mi, dar nu într-o beznă de necunoaştere, ci în zorii unei zile ce taman se întrupa din lumina unei nopţi plină de lumină...

SUNTEM CEI MAI VESELI ȘI ACTIVI BUCATARAȘI
Felicitări!Un email de confirmare a fost trimis pe adresa ta.
Pentru a-ți valida contul, te rugăm sa dai click pe acest link.
Eroare!
Vă rugăm verificați datele introduse și reincercati!
Atentie!
Aceasta adresa de email este deja in baza noastra de date

Abonează-te la newsletter și intră în gașca noastră!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

14520 puncte

RODIMUR

7690 puncte

Andreea Caroline

7300 puncte

oanapl

7170 puncte

-Licurici-

6700 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

 
RETETA RECOMANDATA
Medalion de somon la cuptor cu mamaliguta